Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 35 m² bez realitkyMokrá-Horákov - Mokrá u Brna, Jihomoravský kraj

Mokrá-Horákov - Mokrá u Brna, Jihomoravský krajMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem plně ZAŘÍZENÉHO bytu o velikosti 2+1 po rekonstrukci v klidné lokalitě Mokrá - Horákov (obec Mokrá). Leží 13 km severovýchodně od Brna, je přístupná buď po silnici Brno-Olomouc, z níž vede odbočka přímo do obce nebo autobusem. Krásné prostředí vybízí k vycházkám do okolí, lesní cestou lze cca po 3km dojít do Mariánského údolí v Brně-Líšni.

Byt je v OV, nachází se v 6.NP/6.NP s výtahem a nabízí krásný výhled do zeleně. V bytě jsou nová plastová okna a žaluzie, vytápění bytu je centrální, bytové jádro je zděné, elektřina v mědi. Dům prošel kompletní revitalizací (nové stupačky, nová elektřina v mědi, nová fasáda a zateplení domu, nová střecha). K bytu náleží sklepní koje, parkování auta je bezproblémové, před domem se nachází nově vybudované velké parkoviště. V okolí je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, zdravotní středisko, pošta, knihovna, obchodní středisko, restaurace, koupaliště aj. Dobrá dostupnost do Brna - IDS v dosahu (přímé spojení). V domě zaveden internet a kabelová TV. K vybavení dále patří: v obývacím pokoji prostorná vestavná skříň, sedací souprava (kožená sedačka) s variabilním stolem (rozkládací s možností úpravy výšky), obývací stěna. V ložnici samostatné lůžko s lamelovým roštem, komoda na lůžkoviny (tzv. peřináč), knihovna s dostatkem úložného prostoru. V kuchyni nová moderní kuchyňská linka (povrch lesk) o délce 2 m, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, indukční vařič. Byt je volný, k nastěhování po dohodě. Čistý nájem: 11.000,- Kč za měsíc + ostatní poplatky (teplá/studená voda, topení, elektřina atp.), jejichž výše se pohybuje okolo 3.000,- Kč za měsíc (v závislosti na čerpání a počtu osob). Kauce ve výši 2 nájmů včetně ostatních poplatků (dohoda možná).

!! Prosím , jen vážní zájemci - RK či jejich zástupci NEVOLAT!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu433174
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty autem
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDMokrá-Horákov, sídliště
🚶 515 m (6 min)
PoštaMokrá
🚶 140 m (2 min)
ObchodBrněnka
🚶 335 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 8 789 m (12 min)
RestauraceU Zbojníka
🚶 296 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Mokrá
🚶 261 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Horákov
🚘 1 862 m (4 min)
Sportoviště
🚶 299 m (4 min)
Hřiště
🚘 9 348 m (13 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.