Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 87 m² bez realitkyV Sadě, Rebešovice - Rebešovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
V Sadě, Rebešovice - Rebešovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prodej rodinného domku 5+kk v těsné blízkosti Brna. Je umístěn v nádherné a klidné zahrádkářské lokalitě v blízkosti rybníka a nové cyklostezky, která vede přímo před domem. Domek je v perfektním stavu - kolaudace v roce 2005 jako Stavební úpravy a přístavba zahrádkářské chaty - ve skutečnosti přestavba na RD (kolaudace jako Jiná stavba - bez jakýchkoliv omezení). V roce 2010 provedeny úpravy venkovního prostoru, výstavba zastřešeného stání pro 1-2 auta a nové kopané studny na užitkovou vodu. K domku náleží v současné době zatravněná zahrada 360m2 s velkou třešní, za kterou se nachází potok, ve kterém lze chytat ryby. Velmi sympatičtí bezproblémoví sousedé zahrádkáři. Ideální jako bydlení pro sportovně založenou rodinu s dětmi. Domek je prodáván ze zdravotních důvodů a v současné době jsme již ve fázi stěhování do bytu v Brně. Upřednostníme rychlé jednání (nastěhování možné ihned - po uhrazení kupní částky a vkladu do katastru).

1.PP: cca 17m2 - chodba, technická místnost (kotel na pevná paliva, elektrický kotel, bojler), pokoj, wc, schodiště, samostatný východ na terasu a zahradu, kde se nachází vstup do sklepa a prostorné dílny (vodárna).

1.NP: cca 35,5m2 - hlavní vstup, chodba, schodiště, komora, wc, obyvák s kuchyní, krytá veranda s vlastním půdním prostorem.

2.NP: cca 34,5m2 - chodba, schodiště, koupelna s wc, ložnice, pokoj, dětský pokoj (nebo větší šatna), vstup do půdního prostoru.

Žádné nutné opravy pro běžné bydlení nejsou, ale do budoucna by bylo vhodné zhotovit novou kopanou studnu cca 6m od současné studny, kde se nachází pramen velmi kvalitní pitné vody. Přívod do vodárny v dílně a čerpadlo by se využilo ze stávající studny. Vykopání, osazení nových skruží atd. je investice max. do 20000czk a 2-3 dny práce pro 3 chlapy.

Dále se nám bohužel nepodařilo zajistit opravu pohonu pro posuvnou bránu (Liftmaster 300 - pravděpodobně spíše drobný elektrický problém na základní desce - nový stojí 8000czk) a cca rok otevíráme ručně.

Vytápění je řešeno ústředním topením s ohřevem vody kotlem na pevná paliva, nebo elektrickým kotlem. K dispozici zůstane dřevo na cca 2 zimy zdarma.

Z provozních nákladů se platí pouze elektřina (E.ON - 220V/380V, vysoký a nízký tarif) - zálohy v současné době 3500czk, ze kterých je i při topení elektrickým kotlem celou zimu vráceno 7-8000czk ročně tzn. by je bylo možné snížit i na 2800-3000czk.

Odpady jsou svedeny do vlastní čistírny odpadních vod (veškeré dokumenty k dispozici).

Studna vlastní (užitková voda na sprchování, umývání nádobí atd.) - je možné, že voda je pitná, ale na rozbor jsme ji nedávali.

V obci by měla v brzké době probíhat výstavba nových rozvodů internetu a je počítáno i s napojením tohoto objektu.

Snižujeme cenu na 3 450 000 czk plus zaplacení daně z nabytí nemovitosti (4% z kupní ceny), které od 1.11. platí kupující. Kupní smlouvu, poplatek za úschovu peněz a poplatek za vklad do katastru bysme zaplatili nejlépe napůl, ale můžeme se domluvit i jinak.

Nabídka na prodej za tuhle sníženou cenu platí pouze od 22.11. do 30.11.! Pak bude prodej přerušen a pokračovat bude až od března za cenu 3 600 000 czk.

MAKLÉŘI Z REALITNÍCH KANCELÁŘÍ PROSÍM NEVOLEJTE A NEPIŠTE!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu433332
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.