Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - Hostivař
Cena2 555 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 023 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Akční cena prodloužena do 15.1.2017.

Prodej ubytovací jednotky 1+kk s terasou a balkonem, do osobního vlastnictví, v projektu Club Ocean. Orientace jednotky je na jih a na západ. K jednotce náleží parkovací stání 11,5 m2. Zajímáte se o bydlení poskytující klidné útočiště a zároveň o bydlení, které podpoří vaši aktivní část života? Rádi bychom vás provedli naším unikátním projektem Club Ocean, který je určený pro nejnáročnější klientelu.

V domě je pro vás připravena ukázková ubytovací jednotka, kterou naleznete ve fotogalerii. Rádi vám ukážeme ve „skutečné velikosti“ jak efektivně je možné využít malometrážní pokoje. Club Ocean je zasazen do krásné a dobře vybavené lokality Hostivaře v Praze. Rezidenti mohou pohodlně a z blízkosti svého soukromého zázemí užívat mladistvého života nebo se aktivně zapojit do mnoha sportovních činností. Dostatečné vybavení a zázemí panuje i komerčním směrem. V krátkých vzdálenostech od projektu se nachází hned několik obchodních center. Zelené okolí působí velmi klidně a přispívá vyšší kvalitě života v bližším semknutí s přírodou.

Naši rezidenti si mohou užít klidný den sami pro sebe. U většiny jednotek jsou balkony, terasa či obojí – můžete si vychutnat příjemné okolí, pozvat si přátele a užít si volný čas jen tak. Veřejná část slunečné střešní terasy nabízí nejen fantastické výhledy, ale i velmi příjemnou možnost k nevšední party nebo grilování.

Majitelům vozů můžeme dokonce doporučit jednotky, ke kterým jsou přidělena parkovací stání nebo nabízíme možnost koupě garážového stání přímo v domě.

Club Ocean je tedy velmi vhodný pro mladé lidi, nicméně bychom rádi oslovili také investory. Nepochybujeme, že obliba tohoto typu bydlení bude trvalá a s přibývajícími lety a rozrůstáním hlavního města poroste.

Energetický specialista stanovil třídu energetické náročnosti budovy písmenem C - průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu433386
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.