Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkySvahová, Chomutov - Chomutov II, Ústecký kraj

Svahová, Chomutov - Chomutov II, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena490 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný světlý byt 2+1 ve 3.patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu ve vyhledávané lokalitě v ulici Svahová s výhledem do zeleně, na město Chomutov a Krušné hory.

V blízkosti domu se nachází zastávka MHD (200m), obchody, restaurace a základní škola (500m), nedaleko je také mateřská škola, hřiště, pošta a zdravotní středisko. Zhruba 200 metrů od domu je vstup do Bezručova údolí s tenisovými kurty a cyklostezkou vedoucí do hor mezi krásnými lesy, loukami a vodními plochami.

Dům je zateplený, má nové vnější i vnitřní omítky, nový výtah a plastová okna. V bytě je chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna, záchod a dále kuchyň a dva prostorné pokoje orientované na jih. Byt o podlahové ploše 62 m2 je v dobrém, udržovaném stavu. K dispozici je balkon v mezipatře, sklepní kóje, malé dětské hřiště a lavičky před domem a parkoviště za domem. Byt je aktuálně v družstevním vlastnictví (letos byla splacena anuita, nízké poplatky) a je na prodej zařízený nebo nezařízený dle domluvy/preferencí kupujícího.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu433494
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.