Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyVaršavské nám , Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Varšavské nám , Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízíme Vám pěkný pronájem bytu o dispozici 2+1 o celkové výměře 46 m2 v 3.patře panelového domu s balkonem. Nachází se ve velmi klidné lokalitě u parku v blízkosti centra města. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem značky MORA 3100, lednicí, dále součástí vybavení jsou 4ks obývací stěny, 1ks šatní skříně. Byt má platová okna, k dispozici je i sklep. Měsíční náklady jsou ve výši 5400,- Kč + záloha na služby 2900,- Kč. Byt je možné využívat jako dlouhodobý. V okolí kompletní občanská vybavenost.

We offer beautiful rental apartment available for 2 +1 with a total area of 46 m2 on 3rd floor of a panel house with a balcony. Located in a quiet location at the park near the city center. The kitchen is equipped with a kitchen area with electric cooker brand MORA 3100, a fridge, as part of the 4 pieces of equipment are living walls, 1 piece of wardrobe. Apartment has a level windows, there is the cellar. Monthly costs are at 5400, - Kč + backup service 2900, - Kč. Flat can be used as a long term. Around the entire civic amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu43409
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha46
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.