Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 1670 m² bez realitkyLučany nad Nisou - Jindřichov nad Nisou, Liberecký kraj

Lučany nad Nisou - Jindřichov nad Nisou, Liberecký krajVybaveno
Cena7 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 701 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Bydlení v přírodě, ale v dosahu civilizace a možnost obživy k tomu!!!!

Kdo se chce vykašlat na nudnou práci někde v kanclu nebo v kolbence a chce být pánem svého času a nebojí se podnikat, má skvělou příležitost pořídit si zavedený penzion s kompletním vybavením a stálou klientelou, který lze třeba v budoucnu přebudovat na apartmánový dům či senior-house. (VIZ PŘILOŽENÉ PŮDORYSY)

Prodáváme penzion v Jizerských horách v obci Lučany nad Nisou v místní části Jindřichov. Což je skoro Jablonec n.N. - 500m lesem a jste v biatlonových Břízkách nebo 4x denně MHD linkou č.105 - ale jinak klidná vesnička obklopená lesy s vlastním přírodním koupalištěm a nekonečnými cestami loukou, polem, lesem.

Penzion má kapacitu 65 lůžek v 19 pokojích se sociálním zázemím na patře, z toho 6 pokojů (dvoulůžkové) má každý vlastní koupelnu a WC. Dále je zde prostorná jídelna, vybavená kuchyň, bar, společenská místnost, lyžárny, byt 3+1, personální pokoje, technické zázemí a vše co je potřeba k provozu. Nevyužívaná půda nabízí další prostory k rozšíření kapacity či vybavení (učebny, herny, posilovny apod.)

Svou kapacitou, vybavením a klientelou je penzion zaměřen hlavně na školy v přírodě, lyžařské kurzy, dětské tábory, sportovní soustředění, různá školení apod. Jste-li kreativní a máte tah na branku, jistě vymyslíte další využití. S kapacitou a opravdu velkou nevyužitou půdou se dá vymyslet ledasco.

Takže tu máme jeden krásný dům s užitnou plochou 1.670m2, zastavěnou plochou 539m2, pozemkem o celkové ploše 2.953m2, s vlastní studnou a s novou čistírnou odpadních vod (rok 2013) a s vytápěním na elektřinu. To vše za pouhých 7.390.000Kč (4.425Kč za m2). To jde, nemyslíte?

Takže čekám na Vaše zavolání a těšíme se! Už jsem totiž starší a v důchodu a chtěl bych si ho jít konečně užít se svými vnoučaty. Rád Vás vše naučím a zaškolím v provozu, budete-li mít zájem...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434141
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha1 670
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.