Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Vrchlického, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízíme k pronájmu našeho bytu 3 + 1. Byt byl rekonstruován s kvalitními materiály a zařízení (včetně klimatizace) a je dodáván s velkým soukromým dobře udržovanou zahradou.

V bytě je prostorný obývací pokoj (25m2) ve spojení s odděleným kuchyňským koutem (7m2). V obývacím pokoji je dodáván s instalovanou klimatizací, plně zařízený s velkou rohovou pohovku, knihovna, TV stolek, TV, jídelní stůl a šest židlí. Kuchyň je vybavena postavena v elektrický sporák, trouba, myčka. Kromě toho je také součástí nejvyšší kvality chladnička.

V obývacím pokoji se připojuje k uzavřeným balkonu (10m2) s výhledem na ulici, poskytuje hodně světla.

V koupelně je 90cm umyvadlo s 2 zásuvkami a samostatným úložná skříň. Sprchový kout je prostorný a má sprchový panel včetně 3 masážními tryskami!

K dispozici jsou 2 ložnice, jedna je částečně zařízený (12m2) s pracovní stůl, malou skříňkou a velká skříň. Druhá ložnice (12 m2) neni zařízený. Pokoje mají výhled na nádvoří, takže jsou velmi tiché.

Internet od O2 (50Mbit) a O2 TV L jsou již připojeno a je zahrnuta v oblasti utilit.

Ihned k dispozici.

Looking for tenants to rent our beautiful 3+1 apartment. The apartment was our family home until we required more space and was reconstructed with quality materials and appliances (including air conditioning) and comes with a large private well-maintained garden. This apartment is a catch!

The apartment comes with a spacious living room (25m2) connected to separate kitchen (7m2). The living room comes with air conditioning installed, fully furnished with a large corner couch, library, TV cabinet, TV and full dining table set (6 chairs). The kitchen is equipped with built in electrical stove, oven, dish washer (large) and waste disposal. Additionally a top quality fridge is also included.

The living room connects to a closed balcony (10m2) facing the street, it provides a lot light.

The bathroom includes a 90cm sink with 2 drawers and separate storage cabinet. The shower is comfortably large and comes with full shower panel including 3 massage jets! Wash machine also included.

There are 2 bedrooms, one partially furnished (12m2) with working desk, small cabinet and large closet. The second bedroom (12m2) is unfurnished. The bedrooms face the courtyard so are very quiet.

Internet from O2 (50Mbit) and O2 TV L package is already connected and included in the utilities.

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434204
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.