Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 200 m² bez realitky13, Rynoltice - Rynoltice, Liberecký kraj

13, Rynoltice - Rynoltice, Liberecký kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme RD v obci Rynoltice s výbornou dostupností do Liberce - 18 km, 15 min. RD je dvoupodlažní. V přízemí je technické zázemí: kotelna (kotel na tuhá paliva), dílna, prostorná chodba, vstup do sklepa a nebytové prostory, které jsou v současné době v pronájmu společnosti Telefonica O2, která zde má zřízenu digitální ústřednu. Vchod do této části domu je z venku a nijak neruší užívání domu. Měsíční výnos z pronájmu zcela pokryje náklady na provoz domu, což je nespornou výhodou!

V prvním patře jsou obytné prostory o velikosti 4+1 velkorysých parametrů s velmi zajímavými 4 dílnými prosklenými dveřmi a kachlovými kamny. Celý interiér je krásně prosvětlený a nabízí výhled do zahrady. V domě jsou zachovány původní zdravé dřevěné podlahy. V podkrovním podlaží je aktuálně jeden pokoj umístěný proti schodišti a velká prostorná půda (dvoupatrová), která nabízí možnost rozšíření o další místnosti, respektive vybudování druhého plnohodnotného bytu. Na přední zahradě jsou vzrostlé jabloně a okrasné rostliny a keře. V zahradě za domem je garáž, kolny, velká třešeň a fóliovník. Ze zahrady je vstup do skladu uhlí, který je možné propojit s kotelnou a vybudovat tak zásobník na peletky a automatické přikládání.

Dům je napojen na veřejný vodovod a elektřinu. Plynovod je na hranici pozemku a jeho přivedení do domu nic nebrání. Plocha pozemků včetně stavební parcely je cca 1000 m2.

Přístup k domu je z obecní komunikace.

Dům je vyklizený a volný ihned.

Nepřeji si jednat s realitními makléři!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434233
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha200
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.