Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 20 m² bez realitkyKlimentská, Praha - Nové Město

Klimentská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné100 Kč


Nabízíme ke krátkodobému pronájmu plně vybavené místnosti vhodné jako hodinové kanceláře pro jednání s klienty, obchodními partnery či kolegy nebo k využití jako školící místnosti pro kurzy, semináře a další aktivity.

Jednorázový pronájem: 100 - 150 Kč/hodinu nebo 125 - 190 Kč/90 minut nebo 950 - 1.650 Kč/den (ceny záleží na konkrétní místnosti). K dispozici celkem 6 místností s různou kapacitou a vybavením. Velikost místností od 15m2 do 45m2.

Prostory jsou moderně vybavené a nabízí další služby - recepce, catering, administrativa. Výborná dostupnost (3 minuty od tramvaje č.3, ze zastávky Bílá Labuť pokračujte Biskupskou ulicí, 5 minut od zastávky metra Florenc, vydejte se směrem přes park pod magistrálou) a občanská vybavenost - v blízkosti pošta, restaurace, MHD, park, parkoviště v okolí (ulice Klimentská, Stárkova, Těšnov, Nábřeží Ludvíka Svobody, Florenc).

Wifi a další služby zdarma.

Více informací a dostupnost konkrétních místností na www.pronajemklimentska.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434610
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru20
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.