Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1235 m² bez realitky37365, Račice-Pístovice - Račice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
37365, Račice-Pístovice - Račice, Jihomoravský kraj
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento úžasný pozemek jsem koupil v roce 2011 v obci Račice. Zamiloval jsem si krásnou okolní přírodu, zároveň pro mě byla zásadní lokalita, do Vyškova je to na dohled a do Brna kousek, v číslech to znamená 10 minut do Vyškova a 25 minut do Brna.

V neposlední řadě mi záleželo na veškeré, jak se říká, občanské vybavenosti, takže jsem chtěl, aby v obci fungovaly základní služby, na které jsem zvyklý z Brna, tzn. je zde mateřská i základní škola, obchod s potravinami, restaurace i velmi časté autobusové spojení.

Samotný pozemek je určen pro samostatně stojící rodinný dům a nachází v centru obce jako jediný nezastavěný. Zleva i zprava se tedy nachází samostatně stojící sousední domy, takže člověk získá bydlení v centru, nikoliv na poli v satelitu za cedulí konec obce.

Uliční šíře činí 20 m a pravidelný tvar pozemku umožňuje postavit dům dle vašich představ a to ať už tradičním dům se sedlovou střechou či moderní vilu. Velikost pozemku 1235 m čtverečních vám umožní mít prostor pro bazén, sauny, garáže, dílny i okrasnou zahradu či naopak využít půdu pro pěstování vašich oblíbených darů přírody.

Na pozemku jsou také vzrostlé plodící stromy jako jabloně, švestky, ořešáky, třešně či hrušeň.

Po postavení domu tedy člověk nezíská jen prázdný kus pole, na kterém bude pár let čekat na vzrostlé okrasné či ovocné stromy, ale rovnou zahradu snů.

Pozemek jednoduše naleznete dle přiložených obrázků a můžete si ho kdykoliv prohlédnout. V tyto dny na něm bude vzrostlá tráva.

Pozemek je třeba vidět a pokud máte obavu, že byste se při prohlídce mohli do pozemku jako do místa vašeho budoucího domova zamilovat, pak je tato obava oprávněná.

Srdce mi říká neprodávej ten pozemek, ovšem potřeba financovat podnikatelský projekt převážila.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434777
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 235

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.