Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyHornopolní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Hornopolní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Cena1 065 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 517 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den,

nabízím Vám ke koupi byt o velikosti 2+1 s celkovou rozlohou 58m2. Byt se nachází v žádané lokalitě na adrese Hornopolní 39 v Ostravě. V blízkosti bytu se nachází školka a dětské hřiště. Dům je po kompletní revitalizaci (zateplení, plastová okna). Nákupní centra (Karolina, Futurum), dopravní uzel (MHD, bus, vlak) a centrum města jsou v pěší docházkové vzdálenosti do 20 min.

Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží s orientací na dvě světové strany (V – ložnice, Z – obývací pokoj a kuchyně). Byt je po kompletní rekonstrukci BEZ UŽÍVÁNÍ! Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, komory, koupelny s WC a lodžie.

V rámci rekonstrukce byla změněna původní dispozice bytu, tak aby vyhovovala současnému modernímu bydlení. Nově bylo provedeno zděné jádro, elektro rozvody, rozvody vody a odpadu, omítky (v koupelně sádrová stěrka), sádrokartonové podhledy, podlahy, LED osvětlení (koupelna, chodba a komora). V koupelně je příprava na umístění pračky, alt. skříň s úložným prostorem. Celkově je koupelna laděna do jednoduchého elegantního stylu. V kuchyni jsou připraveny vývody na myčku, sporák + další elektro zásuvky.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435314
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.