Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 77 m² bez realitkyU Uranie, Praha - Holešovice

U Uranie, Praha - Holešovice
Cena6 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného bytu 2+kk (byt 67m2, terasa 10m2) v novostavbě. Byt se nachází v 10. patře bytového domu s výtahem v areálu Holešovického pivovaru v Praze 7. Orientace bytu na jih a západ s výhledem na Prahu. Byt je nezařízený vybavený kuchyňskou linkou a skládá se z chodby, obytného pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s vanou, toaletou a balkónem. K bytu náleží sklepní místnost (4m2) a parkovací stání v podzemních garážích hlídaných kamerovým systémem. Výborná dopravní dostupnost. Vybavení: lednička, mrazák, myčka nádobí, trouba kombinovaná s mikrovlnnou troubou, horkovzdušná trouba, el. sporák, tel. a internetové připojení.

High-standard 1-bedroom sky-apartment with terrace on the 10th floor of a new residential complex situated on south. The apartment features an entry hall, open concept of living room and kitchen with an access to terrace, 1 bedrooms, bathrooms, toilet. Wood floors, French windows, security entry door, lift. The purchase price is listed including 1 parking spaces in the underground garage and a cellar (4 m2). Locality offers all public amenities, tram stops located just a few steps from the building, 10 minutes to the city center. Interior 67 m2, terraces 10 m2. Equipment: fridge, freezer, dish washer, oven combinatied with microwave oven, hot - flue oven, kichen-stove, telephone and Internet access.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435351
Dispozice2+kk
Podlaží10
Typ budovyCihla
Užitná plocha77
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.