Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+kk • 90 m² bez realitky-, Lubenec - Lubenec, Ústecký kraj

-, Lubenec - Lubenec, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné2 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabídka k pronájmu luxusní chaty v obci Lubenec, Velikost 90M2, dvě patra,balkon,krb, rohová vana, podlahové vytápění. Nemovitost je vhodná na odpočinek a relaxaci pro 2-4 osoby. klidná oblast, z prahy cca 90 km,z Kv 40 km ,v blízkosti se nachází pivovar a zámek v Chýši, historická oblast Žlutice, zámek Manětín,vrch Vladař, městečko Rabštejn, lesnatá oblast s turistickými stezkam, Kapucínské skály. Objekt je určen spíše ke krátkodobému pobytu. V případě zájmu záleží na dohodě.Cena je uvedena za víkend.

We offer lease of small residence in Lubenec with floorage of 90m2, two floors, balcon, home-fire, antenna bay, floor heating. This house is suitable for relaxing, 2-4 persons. Really patient are, it is 40kms far from Prague and 40kms from Karlovy Vary.Close to the residence there are brewery and castle in Chýše, castle Manětín, Vladař, Rabštejn, historical place Žlutice, forests with turistic path. The property is determined for short-term staing. But everything depends on agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu43582
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.