Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1268 m² bez realitkyHavlíčkova, Štítina - Štítina, Moravskoslezský kraj

Havlíčkova, Štítina - Štítina, Moravskoslezský kraj
Cena1 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 895 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek obdélníkového tvaru 1268 m2 (přibližně 45x33m) pro stavbu rodinného domu v obci Štítina. Žádaná lokalita v blízkosti města Opavy s veškerou občanskou vybaveností. Vzdálenost do Opavy 8 km, Ostrava 20 km - skvělé autobusové a vlakové spojení. Rychlé spojení autem do OP, OV.

Pozemek se nachází v centrální klidné části obce v blízkosti základní školy. V obci jsou k dispozici veškeré služby a obchody, pošta, CzechPoint, knihovna, základní a mateřská škola, sportovní areál, restaurace, praktický i dětský lékař.

Pozemek je územním plánem obce určený k výstavbě rodinného domu. Na pozemku je přípojka vody, zemního plynu a elektřiny. Dešťová kanalizace na hranici pozemku.

Selling our 1.268 m2 property with great connectivity to either Opava or Ostrava. The land is ready for building a house - electricity, water, gas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435896
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 268

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.