Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 95 m² bez realitkyWolkerova, Praha - Bubeneč

Wolkerova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 854 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu v prvorepublikové vile na vyjímečné adrese s krásnou, udržovanou zahradou o ploše 1200 m2, která se nachází v prestižní diplomatické čtvrti Praha-Bubeneč, uprostřed zeleně a parků, pouhých 100 metrů od vchodu do parku Stromovka a zároveň blízko centra města. Byt leží v 1.NP domu s okny do zahrady a s možností vybudování vstupu přímo z bytu na zahradu (na plánku označen žlutou barvou) zahrnuje předsíň, koupelnu s vanou, sprchovým koutem, wc, bidetem (10m2), kuchyně s jídelnou (28m2), obývací pokoj (26m2) s možností vybudování krbu, ložnice (10m2), ložnice v suterénu s okny do zahrady (16m2).Rekonstrukce (2008) zahrnující provedení nových rozvodů vody, plynu a elektroinstalace, nové parketové podlahy, rekonstrukce koupeln, kuchyňská linka, stěrkové omítky. Předpokládá se, že nový majitel si byt přizpůsobí podle svých představ. Je možno změnit dispozici bytu. Vytápění bytu zajišťuje centrální plynová kotelna v suterénu domu a radiátory jsou osazeny digitálními měřiči, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. V domě jsou celkem 4 bytové jednotky a chod domu zajišťuje společenství vlastníků jednotek. Velmi příznivé měsíční náklady na provoz bytu. K bytu náleží 2 parkovací stání na vlastním pozemku pod uzavřením. Možnost stavby garáží či přístřešků. Dobrá dopravní dostupnost díky tramvaji, autobusu a metru, jejichž zastávky se nachází jen pár minut chůze od domu a blízké napojení na okruh Blanka. Nabyvatel hradí daň z nabytí nemovitosti. Vzhledem k poloze nemovitosti je možno mluvit o zajímavé investiční příležitosti, protože v této prestižní lokalitě je možnost pořízení nemovitosti věcí ojedinělou. Cena k jednání.

Let me offer you a beautiful 3-bedroom apartment in the First Republic villa which was built in 1926 by a famous czech architect Max Spielman as his family house. It is situated in a very well known and calm diplomatic area of Prague, in Bubenec. It is very near Stromovka or Letna and Prague castle is also in a walking distance. The apartment has total area of ​​96.77 square meters. It is after reconstruction, which was carefully implemented so as to preserve the original character of the apartment, which helps preservation of the original equipment, such as doors or parquet floors. It included new electro installation, new water and waste pipes and new water heating system. The apartment has beautiful views of the surrounding gardens. In the apartment you can find entrance hall, kitchen, 3-bedrooms and bathroom with toilette. The common denominator of all the rooms is high ceilings and the resulting very nice overall perception of the apartment. Around the villa there is a beautiful garden where they are 2 reserved parking spaces. Thanks to the cellars under the whole building there is enough storage room. Heating in the house is provided by a gas boiler, which is located in the basement and radiators in individual apartments are equipped with digital meters. Water heating is provided by gas flow heaters and electric boiler. There is a very good road access, bus or tram stops within a few minutes walk, the city center can be reached within minutes, connection to the Prague ring road through tunnel Blanka here also simplifies transportation around the city. Amenities are perfect here thanks to nearby Letná square or Dejvice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435971
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.