Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyModenská, Praha - Horní Měcholupy

Modenská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+kk (40,8 m2) s balkonem (5,9 m2), sklepem (3,6 m2) a uzavřeným parkovacím stáním v podzemních garážích v lokalitě Javorová čtvrť.

Bytová jednotka je umístěná ve 2. patře a byla dokončena ve vysokém standardu provedení Komfort, který zahrnuje mimo jiné plastová okna s tepelně izolačním dvojsklem, nadstandardní typy obkladů v koupelně, plovoucí laminátové podlahy a bezpečnostní vchodové dveře. Součástí bytu jsou velká předsíň s komorou, koupelna s vanou a WC. V hlavní místnosti je kuchyňská linka se sporákem a velká lednička.

Lokalita se nachází přímo u autobusového spoje ke stanicím metra C Háje, metra A Skalka a metra B Vysočanská. Zastávka vlaku se nachází jen zhruba 7 minut chůze od lokality. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost i volnočasové zázemí školy, školky, zdravotnická zařízení, restaurace, obchody i sportoviště. Místo pro odpočinek a relaxaci nabízí nedaleká Hostivařská přehrada s okolním rozsáhlým lesoparkem a také území Dobré Vody spadající pod přírodní park Botič – Milíčov.

RK prosím nevolat. Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436023
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.