Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu bez realitkyRochlická, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj

Rochlická, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji ideální polovinu dvougenerační vily v atraktivní lokalitě v Liberci - Vratislavice nad Nisou spolu s rozsáhlou zahradou. Nemovitost se skládá ze dvou bytů - v přízemí byt 3+2 po rekonstrukci, v patře byt 3+1 po částečné rekonstrukci (foto - byt v prvním patře, rozloha: 80 m2), půdy, sklepních prostor - 2 místnosti a skladovací komory a WC v mezipatře. Součástí zahrady (cca 720 m2) jsou 3 samostatné garáže. Dům se nachází v klidné lokalitě zhruba 10 min. od centra. Snadná dostupnost - zastávka tramvaje 5 min. chůze, autobus 10 min. V blízkosti je škola, školka i supermarket. Dům je vytápěn plynem, obecní vodovod i kanalizace, možnost pevné linky i internetu, střecha a omítky po nedávné rekonstrukci.

Предложение на продажу идеальным половинной семейная вилла в привлекательном месте в Либерец - Вратиславице, наряду с обширными садами. Имущество состоит из двух квартир - на первом этаже квартира 3 + 2 после реконструкции, на верхнем этаже квартира 3 + 1 после частичной реконструкции (фото - квартира на первом этаже площадью 80 м2), земельный участок, подвалы - 2 комнаты и камеры хранения и туалет в мезонине. Сад (около 720 м2) 3 отдельные гаражи. Дом расположен в тихом месте около 10 минут. от центра города. Легкая доступность - трамвай 5 мин. пешком, автобус 10 мин. Рядом школа, детский сад и супермаркет. Дом отапливается газом, коммунального водоснабжения и канализации, возможность наземной линии связи и Интернет, крыша и штукатурка после недавнего ремонта.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436167
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.