Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyCihelní, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj

Cihelní, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena480 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 059 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví v Karviné – Nové Město, ul. Cihelní, čp. 2402. Byt o rozloze 57 m2 se nachází ve 4 podlaží kompletně revitalizovaného (2011) panelového domu, k dispozici je dále balkón o rozloze 3 m2 s pěkným výhledem, v každém pokoji jsou plastová okna. K bytu přísluší zděná sklepní kóje o rozloze 1,3 m2; výhodou je umístění sklepu v přízemí domu za 3 uzamykatelnými dveřmi, díky čemuž nedochází ke krádežím. Parkovaní na nevyhrazeném parkovišti přímo u vchodu do domu.

V bytě je původní jádro po základní renovaci vč. nové sanity, nová kuchyňská linka s plynovým sporákem a mikrovlnnou troubou. Podlahy v pokojích jsou původní (parkety, lino) s novými koberci, v kuchyni, chodbě, koupelně a wc je nové PVC.

Pokoje jsou neprůchozí, se vstupy nalevo a napravo na konci chodby, levý pokoj je větší (19,5 m2) s balkónem a využitím se hodí jako obývací pokoj, pokoj na pravé straně je menší (13,7 m2) a může sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj. Velmi praktická je šatna na konci chodby naproti vstupním dveřím, která je dobře využitelná také jako menší pracovna.

Vytápění i dodávka teplé vody jsou dálkové, v bytě je k dispozici internet + TV od UPC, v domě je rovněž možnost připojení k domovní síti.

Výhodou je velice klidná žádaná lokalita s vynikající dostupností k veškeré občanské vybavenosti, bezpečné parkování přímo u vchodu mimo hlavní komunikaci, 100 % slušný vchod a díky zateplení domu nízké náklady na vytápění, nevýhodou je vyšší podlaží bez výtahu. Cena 480.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436213
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.