Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 620 m² bez realitkyTrhanov, Trhanov - Trhanov, Plzeňský kraj

Trhanov, Trhanov - Trhanov, Plzeňský kraj
Cena6 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 905 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Rodinný dům v klidné části Trhanova. Podlahová plocha 620m2. Skládá se ze dvou samostatných vchodů. Vchod A zcela obyvatelný. Vchod B zčásti. Z vchodu A vejdete z prostorné předsíně do veliké haly s recepcí (barem). Dále se přízemí skládá z obývacího pokoje s krbem 60m2, jídelny 12 m2, plně moderně vybavené prostorné kuchyně se spíží, koupelny a WC. Po dřevěných schodech se dostaneme do 1.p, kde se nachází prostorná chodba, pokoj s terasou 45 m2 a dále ložnice s šatnou, pokoj pro hosty a další 2 pokoje, které potřebují podlahovou krytinu. Půdní prostory lze díky podchozí výšce (7m) využít na další pokoje.

Samostatná část domu s vchodem B je připravena pro individuální řešení např. restaurace, fitnes s občerstvením nebo bydlení se samostatným vchodem. Tato část není stavebně řešena. V suterénu se nachází 3 místnosti každá o výměře 35 m2.

Vzhledem k poloze (blízko hraniční přechod Folmava), minimu sousedů a krásné okolní krajině je tento objekt vhodný k využití jako penzion, hotel, restaurace apod.

K nemovitosti patří pozemek o velikosti 2000m2. Kolaudace 09/2007.

K nastěhování: 30/06/2008

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4363
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha620
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.