Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 23915 m² bez realitkyOsečná - Druzcov, Liberecký kraj

Osečná - Druzcov, Liberecký kraj
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pozemky u lesa s výhledem na Ještěd v osobním vlastnictví o rozloze 23 915 m2. Nacházejí se v osadě Druzcov, která je součástí městečka Osečná v Libereckém kraji. Jedná se spíše o rekreační oblast, kde o víkendech jsou starousedlíci téměř v menšině.

U příjezdové silnice do osady vás upoutá klasicistní kaple sv. Josefa z roku 1834, na východní straně se nachází Druzcovský les s nejvyšším vrcholem Kyselinčí kopec (571 m). Je zde i soukromé letiště U Lípy pro kluzáky. Směrem od hřbitova na Lesní domky zase najdete trasu cyklostezky Zelená cyklomagistrála Ploučnice (Mikroregion Podralsko), která vás zavede až do míst, kde žila Zdislava z Lemberka. Stejně jako Druzcov jsou součástí Osečné i Lázně Kundratice (cca 4 km), kde se léčí pohybové ústrojí a poskytují mj. procedur slatinné koupele a zábaly.

Všude kolem je nádherná krajina a naprostý klid, přičemž do Liberce je to velmi blízko (cca 20 km), pokud zatoužíte po ruchu města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436890
VlastnictvíOsobní
Plocha 23 915

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.