Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyKukučínova, Praha - Krč

Kukučínova, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce37 500 Kč


Nabízíme byt 2+kk k pronájmu po rekonstrukci. Byt je ve 12. nadz. patře s velkou lodžií. Budova je zateplená, třída energ. náročnosti D. Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s vanou a pračkou a samostatnou toaletu. V bytě jsou plastová okna, linoleové podlahy a kuchyň s plně vybavenou kuchyňskou linkou (myčka nádobí, lednice s mrazákem, el. trouba, mikrovlnka). V předsíni je velká vestavěná skříň. Sklep v přízemí má 1,1m2. Parkování je možné před domem. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - školy, školka přímo pod domem, Krčská nemocnice, obchody. V místě je výborná dopravní dostupnost, busy od krčské nemocnice jsou 4 minuty od domu, metro C Kačerov je 1 zastávku daleko. Pro více informací a možnost prohlídky od úterý 25.9. kontaktujte majitele 608176370 (9:00-21:00). Makléři, nevolejte.

We offer apartment 2 + kitechenette for rent after reconstruction. The apartment is in the 12th floor with a large loggia. The building is insulated, energy class D. The apartment has a living room with kitchenette, bedroom, bathroom with bathtub and washing machine and separate toilet. The apartment has plastic windows, linoleum floors and a fully equipped kitchen (dishwasher, fridge / freezer, electric oven, microwave). There is a large built-in wardrobe in the hall. The cellar on the ground floor has 1.1m2. Parking is available in front of the house. In the vicinity of the house, there are all civic amenities - schools, kindergarten directly under the house, Krč hospital, shops. There is excellent transport access, bus from Krč hospital is 4 minutes from the house, metro C Kačerov is 1 stop away. For more information and touring from Tuesday 25.9., please contact the owner 608176370 (9: 00-21: 00). Brokers, do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437180
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
Podlaží12
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.