Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyBor - Kurojedy, Plzeňský kraj

Bor - Kurojedy, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


Dům vhodný k bydlení, rekreaci, ale i pro firmy k ubytování zaměstnanců a využití skladových prostor!

Nedávno kompletnĕ zrekonstruovaný, zateplený a nadstandardně vybavený rodinný dům s garáží, velkou zahradou a příslušenstvím, nabízíme k pronájmu po jednotlivých pokojích, vždy se 2 lůžky (4000Kč za osobu + 750 Kč záloha na energie = každý pokoj celkem za 8000Kč +1500Kč záloha energie).

Celkem jsou k dispozici 3 plně vybavené pokoje, vždy po dvou postelích (po domluvě je možná změna dispozice) - celkem lze v domě ubytovat 6 osob.

Dům se nachází v klidné části obce Kurojedy, s výhledem do přírody. Dům je 4 min. jízdy autem od nájezdu na dálnici (Nová Hospoda). V blízkosti (200 m) je zastávka autobusu (3 min. autobusem do autobusové zastávky Nová Hospoda), v blízkosti jsou dále rekreační rybníky (možnost rybolovu), obecní posezení a jiné. Dům je 25 min. jízdy autem od Plzně, 20 min. jízdy autem od hraničního přechodu s Německem (Rozvadov).

V domě jsou aktuálně plně vybavené 3 ložnice (z toho 1 s balkonem), ideálně k pronájmu pro až 3 páry (postele ale mohou být oddělené). Ložnice jsou vybaveny stropními ventilátory. V domě je dále prostorná předsíň s úložnými prostory, prostorná šatna a dále úklidová místnost, kde lze zřídit přistýlku, nebo pokoj pro hosty.

Dům má 2 samostatné koupelny - 1. koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC, pračkou (úsporná Bosch) a úložnými prostory, 2. koupelna s rohovou vanou, umyvadlem a WC.

V přízemí domu je plně vybavená kuchyně (troubou, mikrovlnou troubou, varnou deskou, digestoří, lednicí a varnou konvicí, včetnĕ nádobí...), s jídelnou a prostorným obývacím pokojem (nová LED televize, pracovní stůl s tiskárnou, internet - WIFI po celém domě, rotoped, sedací souprava a nábytek - veškeré vybavení v domě zůstává k pronájmu - viz foto).

Dům má prostorný a zastřešený dvůr s přístřeškem, kde lze pod střechou parkovat až 3 osobní automobily. Další až 2 automobily lze parkovat na zahradě (parkování před domem je neomezené).

Celý dům je zateplen a vybaven úspornými žárovkami a spotřebiči, nová plastová okna s venkovními roletami - nízké provozní náklady.

Dům má vlastní vytápĕní (kombinovaný kotel).

V domě jsou sklepy, kde jsou další úložné prostory. Součástí domu je i vybavená dílna (zahradní sekačka, bruska, ponk, nářadí pro údržbu domu a zahrady, hadice...). Na zahradě je dále prostorný zahradní domek a prostorné podkroví - oboje je možné využívat jako sklad.

Na zahradě jsou vysazeny ovocné a okrasné stromy, dále zahrádka se zeleninou, okrasné keře a rostliny.

Součástí dvoru je posezením a kamenným krbem, včetně grilovacího příslušenství, dále houpací lavice a jiné. Ve dvoře je dále herní stůl pro ping pong (včetně ping pong raket), dále elektronické šipky a jiné vybavení, které zůstává v domě k pronájmu.

V domě je povoleno mít malé psy, kočky aj. po dohodě s majitelem.

K dispozici je veškerý nábytek a doplňky viz foto.

Vratná kauce 2 měsíční nájmy (8000Kč/osobu nebo 16000Kč za 1 pokoj). Možnost přepisu energií na nájemníky, případně po osobní domluvě lze změnit rozsah poplatků za poskytované služby a tím snížit výši měsíčních záloh (internet).

Vaše dotazy a poptávku prosím zasílejte na email.

House suitable for housing, recreation, but also for businesses to accommodate employees with warehouse space!

Recently completely renovated, izolated and above standard furnished house with garage, large garden and accessories, offering to rent.

The house is located in a quiet village Kurojedy, overlooking the countryside. The house is 4 min. drive from the motorway (Nová Hospoda). In the vicinity (200 meters) there is a bus (3 min. By bus to the bus stop Nová Hospoda), close to further recreational ponds (fishing), municipal and other seating. The house is 25 min. drive from Pilsen, 20 min. drive from the border with Germany (Rozvadov).

The house is currently fully equipped, 3 bedrooms (1 with balcony), ideal to rent for 3 couples (bed could be separated for 5 person). The house is also a spacious hallway with storage space, a spacious dressing room and utility room, where you can add an extra bed, or a guest room - 4000CZK per one person + 1500CZK for service.

The house has 2 separate bathrooms - 1st bathroom with shower, sink, toilet, washing machine (Bosch saving) and storage space, 2nd bathroom with bath, sink and toilet.

On the ground floor is a fully equipped kitchen (oven, microwave, hob, extractor hood, fridge and kettle, dishes ...), a dining room and a spacious living room (new LED TV, a work desk with printer, internet - WIFI throughout the house, training bicycle, sofas and furniture - all equipment remains in the house for rent - see photo).

The house has a spacious yard with a covered porch where you can park under the roof up to 3 cars. Next to 2 cars can be parked in the garden (parking in front is unlimited).

The whole house is insulated and equipped with energy-saving bulbs and appliances, new windows with exterior blinds - low operating costs.

The house has its own heating system (combi boiler).

The house cellars, where more storage space. The house is also equipped workshop (garden mowers, grinder, workbench, tools for the maintenance of the house and garden hoses ...). The garden is also a spacious garden house and spacious loft - both can be used as a warehouse.

In the garden are planted fruit and ornamental trees, as well as garden vegetables, ornamental shrubs and plants.

Part of the Justice seating and a stone fireplace, grill accessories, including further swinging benches and others. In the yard is also a gaming table for ping pong (including ping pong rackets), and electronic darts and other equipment that remains in the house for rent.

The house is allowed to take small dogs, cats, etc., In agreement with the owner.

There is all the furniture and accessories see photo.

Refundable deposit 2 monthly rents (8000CZK / 1 person or 16000CZK / 1 room). The possibility of rewriting the energy to tenants, possibly after a personal agreement can change the range of fees for services provided and thereby reduce the amount of monthly advances (Internet).

Your questions and inquiry, please send an email (we speak english...und ein bischen deutsch).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437747
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.