Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 113 m² bez realitkyBelgická, Praha - Vinohrady

Belgická, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI! Nádherné a vzdušné 3+1 s terasou v krásném prostředí pražských Vinohrad. Byt o ploše 113 m2 se nachází ve 3. nadzemním patře historické budovy s výtahem. Skládá se ze vstupní haly, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňskou linkou, 2 neprůchozích ložnic, průchozího obývacího pokoje, koupelny se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. V úrovni kuchyně je krásná terasa s výhledem do klidného a udržovaného vnitrobloku. Na podlaze parkety a dřevo. Výborná dostupnost do centra. Poblíž metra stanice Náměstí Míru.

Beautiful and bright apartment in the city center with large terrace. In the sought after neighborhood of Vinohrady, this two-bedroom apartment boasts an impressive terrace leading to a large scenic backyard. The apartment has been renovated to contemporary standards and benefits from an efficient layout with separate private and public areas.

The apartment includes 2 bedrooms and very spacious living room. Ample storage space can be found in built-in wardrobes and a special storage room with a dryer. The nice bathroom is equipped with shower stall, a sink and an separated toilet.

Quality wooden floors, high quality finishings and high ceilings combine to contribute to the exclusive elegance of the apartment.

The apartment is a two-minute walk from the metro station and tram stop at Náměstí Míru, from which you can reach the city center in just a few minutes. Housed in a classic Vinohrady apartment building, with high standard and secured common areas, this apartment offers a unique living experience thanks to its connection to outdoor nature, and its location in one of Prague's most desired neighborhoods. Perfect for a family with small children.

Interior 100 m2, terrace 13 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437834
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha113
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.