Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 305 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - Karlín
Měsíční nájemné77 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Nabízíme nové obchodní prostory (momentálně použivaný sklad) v přízemí budovy v novostavbě projektu Lofty Křižíkova, Křižíkova 65a, které dokončíme dle požadavků klienta do 3 měsíců od uzavření dohody. V tuto chvíli se jedná o open space + vlastní terasa, ale lze oddělit na několik místností. Vstupní stěna je celoprosklenná do dvora domu. Lze využít jako kanceláře či obchodní prostory, ale je již vydáno stavebního povolení na dětský klub. Je také vhodný pro joga centrum, posilovnu, obchod či restaurace. Dům se nachází v těsné blízkosti metra B Křižíkova, v okolí administrativních a komerčních center. Vhodné pro sídlo firmy. V případě zájmu je možné pronajmout vedlejší prostory o výměře 160 m2 nebo menší kanceláře. BEZ PROVIZE. Cena nájmu je přibližná, záleží na typu oprav a dohodě s majitelem, který je ochoten investovat do zajímavého projektu.

Аренда большого помещения, предназначенного под офисные, торговые, ресторанные или иные цели. Подходит и под фитнес, йога центр, имеется разрешение на создание детского образовательного клуба (проект). Состояние перед ремонтом, по пожеланию клиента отделка происходит за 2-3 месяца (зависит от сложности пожеланий). Рядом имеется помещение поменьше (перед ремонтом) и готовые небольшие офисные просторы. К помещению идет собственная терраса, которая также будет являться частью проекта по застройке.

Ориентировочная стоимость аренды всего помещения 77000 крон плюс службы. После обсуждения деталей с владельцем устанавливается точная стоимость, цена зависит от сложности Вашего проекта.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437883
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha305
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.