Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 173 m² bez realitkyOkružní, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Okružní, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Jako přímé majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu patrový rodinný dům 5+kk ve Velkých Přílepech.

Dům byl postaven v roce 2008 a má celkovou užitnou plochou 173 m2, plocha pozemku je 416 m2.

Ze zádveří vede vstup do garáži pro jedno auto s vraty na elektrický pohon a do pracovny, dále v přízemí domu je koupelna s parním boxem a WC, komora a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje vede vstup na terasu s posezením a velmi pěknou zahradu s domkem pro hosty a vzrostlými keři a květiny.

V patře jsou dva pokoje, hlavní koupelna s vanou, šatna a ložnice s vlastní koupelnou s toaletou a sprchou. Z obou pater je fantastický výhled.

Dům je kompletně zařízený včetně elektrospotřebičů, jako např. pračka, sušička, lednička, myčka a pod. Dům se nachází ve slepé ulici ve velmi klidné oblasti, na dosah je višňový s švestkový sad, dětské hřiště, dvě autobusové zastávky, penzion a fitness.

Obec Velké Přílepy se nachází v těsné blízkosti k mezinárodní škole Riverside school v Nebušicích a k Roztokám u Prahy (5 km). Cesta autobusem na metro Bořislavka trvá 17 min., na letiště autem 10 min. V okolí jsou cyklostezky s turistické trasy.

Nájem je 35.000 + zálohy. Vratná kauce 70.000. Dům je k nastěhování od 1.03.2018.

Direct owner offers a family house for long-term rent. The house is located in Velke Prilepy and has 5 rooms & a kitcen corner, 3 bathrooms with toilets, 2 bathrooms featuring shower cabins, the third one featuring a bath. The house also has a big room for storing food or wine & a separate closet room for clothes. There is also a 1-car garage with an electric gate. The house also features a small garden upfront and a bigger gargen in the back; the garden is being taken care of by professional gardeners & is in perfect condition. There is a small guest house in the back, as well as a garden sitting area & tall bushes & flowers. The house is fully furnished, including all the needed electronics: a washing mashine, a dishwasher, a refrigerator etc. The house is located in a dead-end street in a very calm and quiet neighbourhood, there is a gigantic cherry/plum garden close, a playground, 2 bus stops & a pension with a gym. The Velke Prilepy Township is located close to the international Riverside school in Nebusice. The way from metro Borsilavka by bus takes about 17 minutes, by car it takes 10 minutes to the airport. There is bicycle paths located close. The monthly rent is 35.000CZK + gas, electrical & water fees. Also a refundable deposit of 70.000CZK is required. The house is move-in-ready March 1st 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437986
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha173
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.