Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 124 m² bez realitkyOnomyšl - Onomyšl, Středočeský kraj

Onomyšl - Onomyšl, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 730 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 421 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme prodej hezkého rodinného domu o podlahové ploše 124 m2 – na pozemku o celkové rozloze 1956 m2 bývalé zemědělské usedlosti - v obci Onomyšl nedaleko Kutné Hory. Dům byl postaven v roce 1938 a je užíván do současnosti, proto je v dobrém a udržovaném stavu, plně funkční a možný ihned k nastěhování. Je koncipován jako 4 + 1 (čtyři pokoje a kuchyň s obývákem) s bohatým příslušenstvím místností – veranda, chodba, spíž, technická místnost (prádelna), oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem. Dům je z 1/3 podsklepen a má půdu o rozměrech obytné podlahové plochy – možnost využití k přístavbě samostatné bytové jednotky. V domě byla před třemi lety instalována plastová okna včetně vchodových dveří. Topení je ústřední na pevné palivo. Pozemek má svoji studnu, do 2 let možnost připojení na městskou vodu. Dům je napojen na kanalizaci.

Součástí usedlosti (pozemku) jsou dvě oddělené kamenné stodoly rozdělené na několik části a to na zařízení pro chov hospodářských zvířat a skladovací prostory pro krmiva atd., špejchar, parkovaní pro auta či stroje. Stodoly a dům jsou postaveny do tvaru „U“, což dává pozemku soukromí. Pozemek má velký zatravněný dvůr, zeleninovou zahrádku a zahrádku s ovocnými stromy.

V okolí se nacházejí lesy, nabízející houbaření, turistiku a cykloturistiku, možnost koupaní. Dostupnost – ZŠ a zdravotního střediska do 5km, MŠ 2km, dostupnost měst Kutná Hora, Kolín, Čáslav cca 20km, Praha cca 60 minut jízdy autem.

Vzhledem ke své lokalitě a dostupnosti občanské vybavenosti je dům vhodný pro příjemné trvalé bydlení včetně možnosti obnovení hospodářství, případně vsak i k rekreaci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438001
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha124
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.