Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyPřemyslovská, Praha - Žižkov

Přemyslovská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný světlý byt na Floře. Byt je po kompletní sofistikované rekonstrukci v duchu původního prvorepublikového stylu s originálnímí dobovými i moderními designovými prvky. Skvělá dispozice bytu nabízí dvě oddělené místnosti s vlastními vchody a oddělenou kuchyňku. V bytě je elektrický krb a manuální klimatizace, 2 TV, WIFI, kabelová TV. Byt je plně vybaven pro okamžité využití. Zvýšené přízemí s krásným výhledem do klasické vinohradské ulice plné stromů. do Volný od 1.4. 2019. PROHLÍDKA OMEZENA NA PŘEDEM DANÉ DNY VZHLEDEM K SOUČASNÝM NÁJEMNÍKŮM.

Bright, cozy apartment with great energy, thoughtfully reconstructed per the original design, in inter-war building, located in the prestigious neighborhood of Vinohrady, close to the historical center of Prague. Great layout; 2 rooms, each with separate entrance, it offers a very comfortable stay for 2 people, with privacy options. Separated bathroom and kitchen, windows facing the calm street with trees. Electric fire-place and manual air condition, 2 TV sets, WIFI. Fully equipped for immediate use. Available from April1st, 2019. THE VISIT IS RESTRICTED TO FEW FIXED DAYS DUE TO A CURRENT TENANT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438034
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.