Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyDělnická, Praha - Holešovice

Dělnická, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronájem krásného bytu s výhledem ve 3.patře cihlového domu s výtahem. Byt o dispozici 2+1+šatna, o velikosti 55m2+ balkon je po kompletní rekonstrukci a nabízí se kompletně zařízený viz foto. Nábytek včetně spotřebičů dosud nebyl použit, vše je zbrusu nové. Kuchyňská linka je zařízena myčkou, troubou, mikrovlnkou, varnou deskou. K dispozici pračka. Byt je orientován na jih, je tedy velmi slunný. Výborná dostupnost do centra. Veškerá občanská vybavenost v okolí, golfové odpaliště 200 m, mhd 50m. Kauce 3 nájmy. Volný od 1.9. RK NEVOLAT!

Rent a beautiful apartment overlooking, located in the 3rd floor of a brick house. Apartment 2 + 1 + dressing room, about the size of 55 m2 + balcony is completely renovated and offers fully furnished see photo. Furniture including appliances has not been used, everything is brand new. Kitchen is equipped with dishwasher, oven, microwave, hob. Washing machine available. The apartment faces south, so it is very sunny. Excellent access to downtown. All civic amenities in the area, golf tee 200 m, public transport 50m. Refundable deposit 3 rentals. Available by 1st August

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438126
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.