Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 1014 m² bez realitkyHlavní, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský kraj

Hlavní, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena6 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 506 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bez zprostředkovatele si Vám dovoluji nabídnout prostorný rodinný dům s velkým pozemkem (1014 m2) v klidné části obce Rajhradice. Dvacet let od výstavby proběhla na domě kompletní rekonstrukce, která trvala průběžně dva roky a byla dokončena v roce 2014.

Jedná se o samostatně stojící celopodsklepenou stavbu s garáží, která má dvě nadzemní podlaží a rovnou střechu. Vstup do nemovitosti se nachází ze západní části dvora.

V prvním nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj spojený s velmi prostorným jídelním koutem a kuchyní. Dále potom komora, sklad potravin a koupelna se sprchovým koutem a samostatným wc. Z celého obytného prostoru je vstup na balkon.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází samostatná ložnice se vstupem na balkon a dva dětské pokoje, kde jeden z nich je průchozí a druhý disponuje též vstupem na balkon. Dále potom chodba, komora, koupelna s rohovou vanou a samostatné wc. V prvním podzemním podlaží se nachází pánská místnost s vířivkou, jedna odhlučněná místnost, kotelna a úložný prostor pod schodištěm.

Na pozemku dále nalezneme kryté parkovací stání pro více vozů, podsklepený zahradní domek s vytaženou střechou na venkovní posezení. Vstup na pozemek je prostřednictvím elektrické brány. Celý pozemek je rovný, z velké části pokryt zámkovou dlažbou a je celooplocený zděným plotem ze štípaného bloku, což zajišťuje soukromí majitele.

Na rekonstrukci byla najata firma a vše je možno dokladovat. Za rekonstrukci okolí domu bylo hrazeno cca 2.000.000,- Kč (terénní úpravy, výstavba plotu s osvětlením, parkovací stání, příprava na letní kuchyň spolu s odpady, rekonstrukce zahradního domku atd.)

Dům je obkopaný, má mimo jiné nová plastová okna s žaluziemi, zateplení 10, fasádu, střechu (průmyslová guma – 80 let životnost), komín + vložky, bleskosvod, podlahy, dlažby, koupelny, vestavěné skříně, schodiště a balkony (nerezové zábradlí), omyvatelné vnitřní omítky, rozvody elektriky, vody, odpadů a mnohé další.

Dále k domu náleží vybavení domu (nábytek) v celkové hodnotě 200.000,- Kč a samostatná garáž 64 m2 s elektrickými vraty s tržní hodnotou 1.000.000,- Kč. Znalecký posudek pro možné financování byl před pár měsíci vyhotoven na částku 8.000.000,- Kč.

Celkově se jedná o velmi lukrativní bydlení mimo satelit a hlavní ulici v klidné části obce, v blízkosti dětského hřiště a příjemného prostředí vhodného k procházkám do okolí.

DŮRAZNĚ VÁS ŽÁDÁM, REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLEJTE, A ANI NEPIŠTE!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438252
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha1 014
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.