Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+1 • 70 m² bez realitkySobotín - Sobotín, Olomoucký kraj

Sobotín - Sobotín, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům, orientovaný na jihozápad, s prostornou udržovanou zahradou v klidné části obce Sobotín, okres Šumperk.

Dispoze domu: 2+1 s prostornou půdou, částečně podsklepený, se spíží. Vstup do domu přes prosvětlenou kuchyň. V obývacím pokoji se nachází kachlová krbová kamna. V ložnici celodřevěná vestavěná skříň. Koupelna s rohovou vanou a samostatným oddělným WC. Ohřev vody elektrickým bojlerem v koupelně. Z koupelny vstup do sklepa a na půdu po stahovacích schůdcích. Celková zastavěná plocha domu 70 m2, zahrada o výměře 842 m2, celkem 967 m2.

Dům prošel postupně celkovou rekonstrukcí v letech 2007 až 2012, což zahrnovalo výměnu elektrického vedení v mědi, osazení plastových oken, celkové venkovní zateplení, fasádu, okapy, koupelnu, kuchyň, osvětlení, vnitřní zateplení stropů a podlah, dřevěné podlahy, výměnu rozvodů vody a odpadů v plastu, venkovní bezpečnostní dveře, venkovní drenáž a izolaci domu proti vlhkosti, zateplení soklu.

Střecha je původní eternitová v dobrém stavu, jak krytina, tak krovy a trámy. Půda je suchá, vhodná pro uskladnění věcí, věšení prádla, sušení bylin apod.

Vytápění je řešeno krbovými kamny Nordica 8 kW (dřevo, brikety) a el. přímotopy Ecoflex.

Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci, pevnou tel. linku a internet. Elektrická přípojka 220/380 V. Plynová přípojka je na hranici pozemku, cca 18 m od domu.

Na zahradě se nachází dřevostavby: šopy, z toho jedna přímo u domu prostorná a prosvětlená (průhledná střešní krytina) může sloužit i jako přístřešek pro posezení při sychravém počasí; dále pak přístřešky pro dřevo a zahradnické nářadí.

Zahrada je udržovaná, osázená množstvím ovocných a okrasných stromů a keřů. Jihozápadní a jižní část slouží k pěstování zeleniny. Kolem plotu jsou vysázené tůje, habry, růže a psí víno, které tvoří jednotný živý plot a skýtají soukromí na zahradě.

Přístup k domu je zajištěn po obecní komunikaci, na které vázne věcné břemeno chůze a jízdy ve prospěch prodávaných nemovitostí. Komunikaci udržuje obec sjízdnou i v zimních měsících.

Financování koupě domu je možné hypotékou. Na nemovitostech neváznou žádná zástavní či předkupní práva ani věcná břemena.

V obci Sobotín a přiléhlé obci Petrov nad Desnou je veškerá občanská vybavenost: mateřská školka (800 m), škola (300 m), pošta (800 m), obecní úřad (650 m), obchody (nejbližší 500 m), restaurace (nejbližší 450 m). Dobrá dopravní dostupnost směr Šumperk i Ostrava. Vzdálenost do Šumperka 10 km, dobrá sjízdnost i v zimních měsících. Nejbližší autobusová zastávka 400 m, vlakové nádraží 600 m.

Dům je vhodný k nastěhování bez dalších úprav, či k přestavbě. Lze jej využít jako rodinný dům pro trvalé bydlení i jako penzion.

V obci se nachází Zámecký resort Sobotín, který nabízí řadu wellness služeb a výhledově i širokou nabídku sportovních a dalších relaxačních aktivit. 6 km od Sobotína se nacházejí termální lázně Velké Losiny s poklidnou atmosférou původních lázní i možností aktivního odpočinku v novém termálním aquaparku. 9 km vzdálený Klepáčov a 13 km vzdálené Kouty nad Desnou nabízejí vyžití milovníkům zimních sportů, v létě zase turistům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438354
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.