Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Korunní, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena5 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 859 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme náš byt (v osobním vlastnictví) na Korunní ulici hned u zastávky tramvaje Šumavská.

Byt je v 1.NP secesního domu po rekonstrukci (byt i dům) s okny orientovanými do klidného vnitrobloku se soukromou, udržovanou zahradou, vhodnou pro relaxaci, posezení, grilování nebo vypuštění dětí/psů.

Je sice v přízemí, ale díky orientaci je tu naprostý klid a soukromí. Okna směřují na sever, takže si byt celoročně udržuje příjemné klima (ale není tak světlý jako jiné byty). Navíc je výhled do zahrady plné vzrostlých stromů. Byt je suchý, žádné vlhké zdivo nebo plísně - dům je kompletně podsklepen.

Rekonstrukce:

Před čtyrmi lety proběhla kompletní, nadstandardní a nákladná rekonstrukce bytu, kdy byla vybudována i dvě mezipatra nad oběma (neprůchozími) místnostmi (výška stropu 3,4 m). V současnosti využité jako ložnice a pracovna, což uvolňuje pokoje pod nimi a rozšiřují užitný prostor o dalších 12m2 (na 60m2). Mezipatra mají výšku 1,4m takže jsou vhodné pouze k sezení/ležení.

Nad koupelnou i předsíní jsou vybudovány úložné prostory. V předsíni, ložnici a koupelně pak jsou vestavěné skříně, takže byt je beze zbytku využit i co se týče úložných prostor. Všechny zvýšené prostory jsou vystavěny z kvalitních svařovaných ocelových nosníků zasekaných do zdiva, vypočítané statikem na vysokou nosnost.

Při rekonstrukci se dělaly nové štuky, komplet elektrika (3 fáze s novým jističem a s rozvody datových kabelů pro internet), přebudovávaly se příčky, nové kvalitní laminátové plovoucí podlahy od belgické firmy Balterio (kromě původních parket v obýváku, které se jen přebrousily a nalakovaly), komplet koupelna a kuchyň.

Dále renovace původních špaletových oken - komplet výměna zasklení, opálení, broušení a nátěr.

Plyn byl v bytě zrušen a vývod byl schován pod omítku (dá se zase obnovit). Topení je řešeno programovatelnými elektrickými přímotopy s akumulační vložkou německého výrobce LUCHT LHZ. Tepelná pohoda je jako při topení klasickým radiátorem. I po přerušení topení přímotop ještě 40 minut sálá teplo.

Později jsme ještě do obývacího pokoje dodělali i litinová kamna na dřevo finské značky Jøtul - v sychravých dnech skvělá věc! Kamna jsou postavena na černém žulovém podstavci.

120l bojler je umístěn v úložném prostoru nad koupelnou - nepřekáží nikde v bytě.

Vstup do mezipatra je řešen vzdušnými, nenápadnými dřevěnými stupni v obýváku, uchycenými do železné kapsy, která je zabetonována do zdiva. Mezipatra jsou pak mezi sebou propojena průchodem ve stěně. Pod schodištěm je namontován barový pult, vyrobený na zakázku.

Kuchyňská linka s lednicí, porcelánovým dřezem, indukční varnou deskou (BOSCH), horkovzdušnou troubou (BOSCH) a vestavěnou pračkou (Whirlpool) je zajímavě řešena do L v prostoru. Nad sklokeramickou deskou je zavěšena digestoř. Při vaření je pěkný rozhled po bytě i z okna.

Koupelna se závěsným WC, kamenným umyvadlem a sprchovým “koutem” s odtokovým žlabem bez vaničky a pod-omítkovou termostatickou baterií má vyhřívanou podlahu. Vedle vstupu do koupelny je okno do světlíku.

V bytě jsou bezpečnostní dveře firmy NEXT se 4. bezpečnostní třídou, montované do bezpečnostní zárubně. Okna mají mříže, ale za celé 4 roky jsme tady nezaznamenali žádný pohyb cizích osob - na zahradu kromě lidí z domu nikdo jiný přístup nemá.

V domě je funkční SVJ o 12 bytových jednotkách z čehož většina je tu přímých vlastníků žijících zde. Většinou se jedná o mladé rodiny.

Poplatky jsou nízké a SVJ nemá dluhy. V poplatcích je zahrnut i úklid domu a péče o zahradu - není nutno se o nic z toho starat.

Daň z prodeje nemovitosti je zahrnuta v ceně.

Lokalita:

Korunní je krásná a poměrně klidná ulice s tramvajovým spojením 16 a 10. Nejbližší stanice metra je Náměstí Míru - 5 minut pěšky. Podobně daleko je to na druhou stranu na metro Jiřího z Poděbrad. Nedaleké farmářské trhy na Jiřáku nebo krásné parky v okolí ocení nejen rodiny s dětmi. Otázkou pár minut je nákup v potravinách přes cestu, ovoce-zelenina, pekařství, uzenářství nebo si dát čerstvě praženou výběrovou kávu. Luxusní kadeřnický salon nebo barber shop - najde se tu téměř vše, co člověka napadne a přitom si vše zachovává příjemnou „rodinnou atmosféru malého města“. Kavárny, restaurace všeho druhu, bary atd. snad nemá cenu ani zmiňovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438425
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.