Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 400 m² bez realitkyVerušičky - Vahaneč, Karlovarský kraj

Verušičky - Vahaneč, Karlovarský kraj
Cena845 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 584 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tam, kde jsou Doupovské kopečky, stavěli naši prapředci nádherné domečky.

Jeden z nich se nachází u železniční trati (nepoužívané) v obci Vahaneč a je opravdu kouzelný. Býval to zájezdní hostinec a i když prošel pár rekonstrukcemi i destrukcemi, pořád v něm dřímá genius loci. Hledáme pro něj obyvatele, kteří jeho ducha a krásu ocení. Dobrodruhy, které neodradí současný stav interiérů, které dům osloví, zaleze jim pod kůži, vryje se jim do srdce a budou ho milovat, budou o něj pečovat, budou ho zvelebovat a budou v něm doma, protože přesně to si konečně zaslouží. Potřebuje k sobě lidi s romantickou duší, kteří v něm naleznou domov, případně ho využijí i k původnímu účelu - ubytování a pohostinství. Doupovské hory se stávají vyhledávanou lokalitou především cykloturistů, kteří by jistě rádi přespali v místě s černočernou tmou, oblohou plnou hvězd a tichem až neskutečným.

Pár informací: dům (st.p.č. 45, k.ú. Vahaneč) prošel částečnou rekonstrukcí, v roce 2008 dostal novou střechu, elektřina je vedena v mědi, r. 2010 byly zbudovány nové odpady z koupelny a kuchyně a dlažby, v roce 2013 přibyl vrt. Dům má i kopanou studnu, která ale poslední suché roky bývá přes léto bez vody. Vrt od zhotovení nebyl používán a je částečně zanešen, jeho vyčištění dle vrtařů přijde na cca 10.000,- Kč (oproti ceně nového vrtu je to sranda). Odpady jsou svedeny do jímky v havarijním stavu (je prasklá, voda z ní prosakuje).

Dům je z poloviny podsklepen. V přízemí je 5 místností plus koupelna a WC, ze vstupní chodby vede dřevěnné schodiště do patra. V patře jsou 2 veliké pokoje, jeden malý s balkónkem, prostorná chodba a 4 skládečky (místnosti v sešikmené části střechy vhodné jako komory, sušárny prádla, sklady čehokoliv, trucovny, schovky pro děti...a jistě si vymyslíte i další využití). Nad tím vším se nachází ještě půda.

Kolem domu je zahrada a další zahrada leží přes silnici (p.p.č. 394/2, cca 6 arů).

V současné době byl z domu konečně odejit nájemce a dům je vyklizen.

Na domě vázne pouze zástavní právo kvůli hypotéce, která bude splacena z kupní ceny. Je možné též hypotéku převzít plus složit doplatek. V případě vážného zájmu a rychlého jednání je možné z kupní ceny slevit.

Pro více informací klidně piště či volejte. Tel. 777 169 420 - pí. Brodská (prosím nevolat po 20. hodině, mám malé děti); 724 734 742 - p. Brodský. E-mail: Katkatkutka@seznam.cz; v.brodsky@seznam.cz Na uvedených kontaktech je možné domluvit i prohlídku domu. PROHLÍDKA 9.10.2016 od 11:00

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438443
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.