Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+1 • 144 m² bez realitkyPařížská, Praha - Josefov

Pařížská, Praha - Josefov
Měsíční nájemné100 000 Kč

+ Poplatky za služby8 600 Kč


Luxusní prostorná kancelář 143 m2 v nejprestižnější ulici Prahy. Kancelář se nachází v 1.patře rekonstruovaného činžovního domu s recepci a 24/7 ostrahou. Součástí interiéru jsou velká špaletová okna s výhledem na Pařížsku a do vnitrobloku, dřevěné parkety a koberce, vysoké ozdobené stropy. V jedné místnosti je balkon orientovaný do vnitrobloku. Celá kancelář je klimatizovaná. Cena na vyžádání.

Luxurious spacious office 143 m2 in the most prestigious street of Prague. The office is situated on the 1st floor of a renovated historical building with a reception and 24/7 security service. Interior of the space includes big wooden windows with a view both to Parizska street and to the patio, wooden parquets and carpets, high ornamented ceilings. One of the rooms has a balcony oriented to the courtyard. The whole office is air-conditioned. Price upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438560
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha144
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.