Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1305 m² bez realitkyUnkovice - Unkovice, Jihomoravský kraj

Unkovice - Unkovice, Jihomoravský kraj
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 081 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý vlastník nabízí krásný stavební pozemek o celkové ploše 1305 m2 v obci Unkovice, Brno - venkov. Veškeré inženýrské sítě jsou vyvedeny na hranici pozemku. V loňském roce byla udělána nová příjezdová cesta. Pozemek není oplocen, část pozemku tvoří ovocný sad.

V okolí zahrádky, krásné louky a cyklostezky až do Vídně, kousek se nachází malý Aquapark, dále pak přehrada Nové Mlýny a vinařské oblasti Mikulov, Velké Pavlovice a Pálava. Pozemek je tedy ideální pro rodiny s dětmi, nachází se v již zastavěné části obce, přesto na kraji, kde se skýtá krásný výhled na kopec Výhon. Skvělé spojení do Brna/Vídně (ve vedlejší obci Žabčice se nachází vlaková stanice).

Direct owner offers beautiful building site of total area 1305 m in Unkovice municipality close to city Brno. All utilities are connected to the boundary. Last year was done a new driveway.The land is not yet fenced, part of the land consists of orchard.

In the vicinity gardens, meadows and trails to Vienna, close is small Aquapark, dam Nové Mlýny and wine region - Mikulov, Velké Pavlovice and Pálava. The land is therefore ideal for families with children, is located in the village with built houses around but on the edge where it offers a beautiful view of the hill Výhon. Great connections to Brno / Vienna (in close village Žabčice is a train station).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438595
VlastnictvíOsobní
Plocha1 305

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.