Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 15 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné2 990 Kč


Pronájem garážového stání 15 m² Vršovická, Praha

2 990 Kč za měsíc

Exkluzivně nabízím (přímý majitel) v širším centru města, v uzavřeném komplexu Rezidencí Havlíčkovy Sady k pronájmu hlídané garážové stání č.43 v podzemních garážích v prvním podzemním podlaží (-1PP) na ul. Vršovická 1525/1a. Dům je umístěn na hranicí Vinohrady, Praha 2 a tramvajové zastávky Vršovické Nádraží vedle parku Grébovka (Havličkové Sady). Celý objekt má 24/hod ostrahu a kamerový systém. Příjezd a vjezd na dálkové ovládání. Do garáže je bezbariérový přistup výtahem. Možnost dlouhodobého pronájmu nebo Smlouva na dobu neurčitou s měsíční výpovědní lhůtou. K dispozici ihned.

Garage space for rent 15 m² Vršovická, Prague

2 990 CZK per month

Exclusive offer (direct owner) near the center, in a closed complex Residence Havlíčkovy Sady for rent a secure parking space No.43 in the underground garage on the first underground floor (-1PP) on the street Vršovická 1525 / 1a. Building is located on the border of Vinohrady, Prague 2 and tram station Vršovické Nádraží, next to the park Grébovka (Havlicek Gardens -Havličkové Sady) ). The entire building has 24 / hour security and CCTV system. Arrival and entrance to the remote control. The garage is wheelchair accessible by elevator. The possibility of long-term lease or contract for an indefinite period of months notice. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439132
VlastnictvíOsobní
Plocha15

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.