Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyLindnerova, Praha - Libeň

Lindnerova, Praha - Libeň
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 163 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám příjemný, družstevní byt po úpravách o velikosti 2+kk, 47m2 nacházejícího se v prvním patře udržovaného cihlového domu v tiché lokalitě v zeleni s bezproblémovým dopravním spojením do centra, Praha 8 - Libeň. byt je celkově v dobrém, udržovaném stavu a působí velice světlým a vzdušným dojmem. Byt je bez kuchyňské linky. Vana v koupelně, toaleta je oddělena k bytu je přidělen i sklep. Pěkné okolí v blízkosti parčíku a dětského hřiště. Kompletní občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti od domu.

Buy a nice, cooperative apartment after adjustments for size 2 + kk, 47m2 located on the first floor maintained brick house in a quiet location in green with trouble-free connection to the center, Prague 8 - Liben. apartment is generally in good maintained condition and has a very light and air appearance. Apartment without kitchen. Bathtub in the bathroom, toilet is separated from the apartment is assigned to the cellar. Nice neighborhood near the little park and playground. Full civic amenities are located within walking distance from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu43934
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha47
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.