Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyNádražní, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Nádražní, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím k pronájmu malý a útulný byteček v Českém Těšíně na Nádražní ulici č. 1.

Byt se nachází ve 4. patře, vzhledem k tomu je vhodný pro zájemce o bydlení bez pohybových potíží. Má plochu 36,07 m2, tvoří jej jeden pokoj s jídelním stolem a dvěma židlemi, malá zařízená kuchyňka, rekonstruovaná koupelna s vanou, umyvadlem, WC a elektrickým topným žebříkem a chodbou bez přímého osvětlení, zařízenou poměrně velkými úložnými prostorami ve vestavných skříních.

Byt je vytápěn etážovým topením, v létě 2017 byl naistalován nový úsporný plynový turbokotel se samostatným přívodem spalovacího vzduchu v celkové hodnotě díla 60 tisíc korun.

Okna jsou plastová a orientována do vnitrobloku JV směrem, takže dopoledne je byt slunný a odpoledne je v něm příjemný stín.

Nájem za byt činí 5.000 korun, zúčtovatelné zálohy na služby činí 500 korun (platí se osvětlení společných prostor, společná TV anténa (56 programů) a záloha na vodu (cena za 1 kubík je cca 80 korun). Celkové náklady na dodané služby se tak odvíjí především podle množství spotřebované vody.

Do domu je zaveden optický kabel pro připojení k vysokorychlostnímu internetu, poskytovatelem připojení za poměrně nízký poplatek je společnost SilesNet (cena připojení bez omezených dat 100Mb/sec. i s celoplošnými TV stanicemi je 315 Kč vč. DPH); přípojka je již zavedena do bytu.

Dále se platí zálohy na elektřinu a plyn podle toho, v jaké výši je dohodnete u vámi zvoleného dovatele energií.

Při uzavření smlouvy o nájmu tohoto bytu skládá zájemce o nájem jistotu ve výši trojnásobku nájmu, t.j. 15 tisíc korun. Při předložení záruk solventnosti (např. potvrzení o výši příjmu od zaměstnavatele nebo výpis plateb nájmu z předchozího bydliště), lze dohodnout i nižší výši jistiny.

Prohlídky bytu lze dohodnout - možné jsou buď během týdne ve středu nebo čtvrtek vždy po 15. hodině, o víkendu i během celého dne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439386
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.