Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNa Karmeli, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Na Karmeli, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nově zrekonstruovaný půdní byt 3kk (100m2) se zahrádkou (50m2) v centru města - Na Karmeli.

Byt se nachází v rodinném domě o třech bytech. Každý byt má samostatný vchod a část zahrádky či pozemku situovanou u bytu k užívání. Kromě toho je k dispozici zahradní domek, kde má každý byt vyčleněnou samostatnou část jako sklad či sklep.

Byt se skládá ze dvou prostorných pokojů, obývacího pokoje spojeného s novou kuchyní (která je vybavena všemi spotřebiči) a jídelnou, z koupelny vybavené skříňkou, umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou. Dále ze samostatné šatny a zádveří se skříní. Topení a teplá voda jsou zajištěny etážově plynovým turbo kotlem a radiátory. V bytě se nesmí kouřit. Je v nabídce pro pár či rodinu s jedním starším dítětem (maximálně však 3 osoby - 2 dospělí a jedno dítě starší 10 let), bez kočky a psa. Pouze dlouhodobý záměr, 2 roky a více. Při podpisu smlouvy se kromě nájemného za první měsíc platí i kauce 25.000,-Kč (bez možnosti splátek!). K nastehovani od cca 1.7.2018. V případě zájmu pište na dan@lineart.cz, napište kdo by v byte bydlel, určitě se vám ozvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439588
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.