Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 220 m² bez realitkyNa Zdolnici, Odolena Voda - Dolínek, Středočeský kraj

Na Zdolnici, Odolena Voda - Dolínek, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 840 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dvoupodlažní rodinný dům 5 + 1 s udržovanou zahradou v klidné lokalitě, nedaleko Břežanského háje a Čenkovského rybníka. Dům byl postaven v roce 2007. V přízemí domu se nachází hala, jídelna a kuchyň s linkou a vestavěnými spotřebiči, špíz, obývací pokoj s krbem, se vstupem na jižní terasu a jedén neprůchozí pokoj, koupelna s WC a technická místnost. V patře se nachází tři ložnice, ze dvou z nich je vstup na terasu, šatna , která v současné době se používá jako pracovna, prostorná koupelna s vanou a WC, a přístup na prostornou půdu. Podlahy jsou laminatové,v koupelnách a kuchyně dlažba. Vytápění pomocí plynového kotle. Velice příjemná lokalita klidného města s kompletní občanskou vybaveností – škola, školky, obchody, restaurace, pošta, lékař.. Vytápení plynovým kotlem, energ.náročnost C. Poplatky měsíčně 5500 Kč. RK PROSÍM NEVOLAT !

Продается двухэтажный семейный дом в частной собственности с участком 547 м2 в части Праги - Одолене Воде, спокойном районе с хорошей инфраструктурой ( школа, детский сад, врач, почта, магазины, рестораны ) и удобной транспортной доступностью ( автобусом 15 минут до метро Кобылисы, машиной по трассе 10 минут до торгового центра Летняны и 20 минут до центра ).

Рядом с домом находится Брежанский лес и Ченьковский водоем.

Дом построен в 2007 году, он в отличном состоянии и не требует ремонта.

Кроме двух этажей в доме есть подвал и мансарда, а также терраса на каждом этаже. На участке есть бассейн.Отопление газовым котлом, расходы на содержание 5 500 крч/ месяц.

На 1 этаже : большой холл, спальня для гостей, кухня со столовой и кладовой, гостиная с камином и выходом на террасу, ванная комната, туалет, техническая комната, в которой находится газовый котел, который отапливает дом и нагревает воду.

На 2 этаже : 3 спальни, из двух выход на террасу, гардероб, ванная комната, туалет, выход на большую мансарду, которая в настоящее время пустует и на которой можно сделать дополнительные комнаты и подсобные помещения.

На полах деревянное покрытие в комнатах и коридорах, плитка с отоплением в кухне, ванных комнатах и туалетах.

ОКАЖУ ПОМОЩЬ В ФИНАНСИРОВАНИИ ИПОТЕКОЙ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439637
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha220
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.