Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyPetřínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Petřínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Cena2 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 326 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


BYT 2+1 o velikosti, 52,6 m2

Petřínská 751/1, PLZEŇ

Byt je hezký, světlý a útulný. Nachází se ve zvýšeném přízemí a prošel kompletní rekonstrukcí v r. 2010, kdy byly všude (kromě koupelny a kuchyně) instalovány plovoucí podlahy včetně kompletní výměny podlahového podloží, byl proveden kompletně nový rozvod elektrického vedení, rozvody vody a odpadů – plast, kompletní rekonstrukce koupelny, kompletní rekonstrukce zdiva a stropů v celém bytě (kromě kuchyně), nové dveře – masiv včetně obložek - masiv (kromě vchodových). Z obývacího pokoje do kuchyně – posuvné dveře - masiv. V chodbě je spousta úložného prostoru v podobě vestavné skříně s nástavci, včetně menšího stropního úložného prostoru. Koupelna a WC jsou odděleny. V koupelně je rohová vana, obvod koupelny kopíruje menší odkládací rampa. Z důvodu dostupnosti alespoň části denního světla, bylo na stěně do kuchyně, pod stropem, vytvořeno falešné okno. K bytu náleží sklepní kóje – zděná s dřevěnými dveřmi na petlici s visacím zámkem.

Byt se prodává včetně zařízení:

• v pokoji – vestavná skříň, dva psací stolky vč. kontejnerů, osvětlení

• v obývacím pokoji – vestavná skříň s výklopným držákem na ramínka, malá komoda s 12 šuplíčky, sedací souprava 3+2+1, počítačový stolek, sklápěcí postel, LCD televizor zabudovaný na zdi, audio technika vč. zabudovaných reproduktorů v místnosti, osvětlení

• v kuchyni – jídelní stůl - masiv, kuchyňská linka – masiv (15 let stará), lednice, mikrovlnná trouba, osvětlení

• v chodbě – vestavná skříň, velké nástěnné zrcadlo

• v koupelně – skládací nástěnný sušák na prádlo

Dům prošel v r. 2012 kompletní rekonstrukcí (všude plastová okna, zateplení + fasáda, oprava střechy, výměna vchodových dveří). V domě není výtah, takže v tomto směru nejsou vysoké náklady na údržbu a opravy. Celkové měsíční náklady na byt (fond oprav, odvoz odpadu, zálohy na topení-dálkové, zálohy na vodné, stočné, poplatek na úklid spol. prostor, poplatek za vedení účetnictví, poplatek za správu domu) ve výši 3.425,00Kč/měs. včetně poplatku za televizi a radio. Plyn (ohřev vody karmou) 340,00Kč/měs., elektřina 490,00Kč/měs. Internet a kabelová televize – UPC 500,00Kč/měs. Anténa je společná – zdarma.

Jedná se o jedno-vchodový dům, tudíž je společenství vlastníků složeno pouze z vlastníků tohoto vchodu (15 bytových jednotek). Všichni vlastníci bytů spolu velmi dobře vychází.

V suterénu domu je místnost pro uložení kočárků a kol, prádelna (již se nepoužívá), místnost určená k mandlování (již se nepoužívá, je bez mandlu), tzv. společenská místnost pro potřeby vlastníků bytů (schůze, porady atd.) a velkou výhodou je i dílna, která je k dispozici všem vlastníkům. V domě se dbá na bezpečnost a je zde udržován pořádek úklidovou službou.

Prostředí:

Byt se nachází v krásném prostředí okrajové části obytné zóny rodinných domů, ale zároveň v dosahu MHD:

zastávka Brojova - tramvaj č. 2 ( 1 min.),

zastávka Petřínská - trolejbus č. 12 + autobus Plzeň → Lhůta (5 min.),

zastávka Pošta Francouzská – autobus 30,29 (8 min.),

zastávka Slovany (nám. M. Horákové) – autobus č. 22,23,29,30,31,51 + tramvaj č.1 + trolejbus č. 10,13 (14min.)

V blízkosti je i Městská poliklinika Slovany (8 min.), OC Galerie Slovany (Dvořák) (7 min.), a velké parkoviště u KB a ÚMO Slovany. Relaxační a sportovní vyžití - v blízkosti je park Homolka, park Chvojkovy lomy, bazén Slovany, bowling Sladovnická. V dosahu je i sportoviště pod Vodárnou, sportovní a relaxační areál Na Ostrově v Božkově.

V klidné zóně vnitrobloku, jsou parkovací místa, pískoviště a prolézačky pro děti, prostory pro věšení prádla.

Byt je po vyřízení všech kupních záležitostí, ihned k nastěhování. Právní služby včetně úschovy notáře - hradí prodávající.

Kupní cena včetně veškerého uvedeného příslušenství → 2.199.000,00Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439870
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.