Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 674 m² bez realitkyKrhanická, Praha - Kamýk

Krhanická, Praha - Kamýk
Cena7 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 867 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD se samostatnou garáží nacházející se na pozemku o výměře 674 m2.

Dům se skládá ze dvou podlaží. Přízemí tvoří zádveří a prostorná hala, ze které se lze dostat do 2 pokojů, kuchyni, WC, spíže. V 1. patře se nachází další 2 pokoje, koupelna, bývalá prádelna, terasa. Oba patra jsou propojena širokými dřevěnými schody, zeď u schodiště zdobí původní vitrínová skla. V pokojích jsou parkety. Půda je prázdná a lze na ni dostavět další místnost. Dům je taky částečně podsklepen. Na pozemku je k dispozici vlastní studna, jinak je dům také připojen k vodovodu. V domě je rovněž zavedená elektrická energie.

Dům byl vystavěn v 30. letech , je v původním stavu a je určen k rekonstrukci. Jsou tam možnosti jak dům rozšířit a dostavět bydlení v půdním prostoru. Zahrada je prostorná, lze ji uvelebit podle vlastního přání (momentálně tam rostou jehličnany a ovocné stromy). Mezi čelní stranou domu a ulicí je ještě předzahrádka.

Velkou výhodou je umístěni nemovitosti v lokalitě, která je velmi oblíbená Pražany k bydlení – klidné prostředí, není slyšet hluk z rušných silnic. Přitom veškerá občanská vybavenost je přímo buď v téže, anebo v sousedních ulicích - MŠ, ZŠ, gymnázium, supermarket, poliklinika, dětská hřiště, restaurace apod. Pro milovníky procházek jsou v nedaleké blízkosti parky. Dobře je řešená i dopravní možnosti: v pěší dostupnosti MHD a v 12 minutách autobusem je metro Kačerov. (Pokud se realizuje plánovaná stavba metra D, tak to bude velké plus pro nové majitelé domu). Autem se lze mimo jiné napojit na Pražský okruh.

Cena je k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440055
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha674
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.