Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyPanská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Panská, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce19 300 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt s dispozicí 3+1 v samém centru Brna na ulici Panská, bez realitního zprostředkování. Nachází se ve 4. patře činžovního domu. Byt má balkón s výhledem na Petrov a starou radnici. Skládá se ze dvou ložnic, průchozího obývacího pokoje s balkónem, velkou koupelnou s masážní vanou, odděleným záchodem a samostatnou, plně vybavenou kuchyní. Součástí je taktéž prostorná šatna. Byt nabízíme plně vybaven, včetně internetu, postelí, skříní s velkým úložným prostorem, pohovkami v obývacím pokoji, jídelního stolu se 4 židlemi, kompletního kuchyňského vybavení, spotřebiči - pračka, myčka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba. Více viz. foto.

V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - Obchodní dům Velký Špalíček 50m od domu, Pasáž Rozkvět s Albert supermarketem 100m, Náměstí Svobody 200m.

Možnost nastěhování - 11.1.2019. Smlouva na dobu určitou s délkou trvání 2 rok s možností prodloužení.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o prohlídku nás prosím kontaktujte

We are offering a rent of an beautiful apartment with a disposition 3 +1 in the very center of Brno on the street Panská, without any real estate involvement. It is located on the 4th floor of an apartment building, unfortunately without an elevator. The apartment has a balcony overlooking Petrov and the old town hall. It consists of two bedrooms, a walk-through living room with a balcony, a large bathroom with a massage bathtub, a separate toilet and a separate, fully equipped kitchen. The apartment also has a spacious closet as a separate room. The apartment is fully furnished, including internet, beds, wardrobes with large storage space, sofa in the living room, dining table with 4 chairs, complete kitchen equipment, appliances - washing machine, dishwasher, refrigerator, oven, microwave. For more see the photos attached.

In the immediate vicinity there are all civic amenities - department store Velký Špalíček 50m from the house, Pasáž Rozkvět s Albert supermarket 100m, Náměstí Svobody 200m.

Possibility of moving in - 15.1.2019. Fixed-term contract with a duration of 1 year with the option of renewal. Possibility of shorter rental agreement, minimal for 6 months.

In case of any questions or interest, please contact us for arranging visitation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440153
Dispozice3+1
Dostupné od11. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.