Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 122 m² bez realitkyZahradní, Malé Kyšice - Malé Kyšice, Středočeský kraj

Zahradní, Malé Kyšice - Malé Kyšice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zděný, částečně dřevěný rodinný dům. V roce 2012 zde bylo vybudováno ústřední topení s plynovým kotlem a krbovými kamny s výměníkem. Dům je částečně zařízený. V přízemí domu je WC se sprchovým koutem, koupelna s vanou, jídelna, kuchyň, obývací pokoj s krbovými kamny a menší ložnice. V prvním patře se nachází velká ložnice a pracovna s novou dřevěnou podlahou. Nejstarší okna v jídelně budou letos vyměněna za nová dřevěná. Voda je z vlastní studny a z vodovodu.

Dům má velice příjemnou zahradu velkou skoro 1000 m2 se vzrostlými stromy a kolem celého plotu je zeleň. V létě určitě oceníte bazén. Na zadní části zahrady je jezírko, kde můžete mít rybičky. Vychovaný pes nám nevadí. Je zde připojení k internetu v ceně nájmu. Vedle obytné budovy jsou skladové prostory, které jsou částečně k dispozici i nájemcům.

Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce.

Vratná kauce je 30 000 Kč.

Malé Kyšice se stávají stále oblíbenější pro svou blízkost Praze (půl hodiny autem na Zličín či Hradčanskou) i Kladnu a zároveň krásnému, klidnému prostředí uprostřed lesů. Jezdí sem i přímé autobusy z Prahy Hradčanské, Kladna, Berouna a s přestupem se dostanete i na Zličín. Dům je na kraji vesnice u lesa. V Malých Kyšicích jsou potraviny, školka, hospoda a dobrá restaurace s celoročním provozem. Malé Kyšice jsou na hranici CHKO Křivoklátsko, díky čemuž je zde velmi čistý vzduch.

V případě, že byste se na něco chtěli zeptat, nebo si domluvit prohlídku, budu rád, když mě kontaktujete na 777 845 035 nebo stepfrk@volny.cz Štěpán Frk (spolumajitel).

Prohlídku můžete spojit s procházkou po okolních lesích.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440203
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha122
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.