Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 996 m² bez realitkyBřezinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Březinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 734 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji podsklepený rodinný dům v žádané lokalitě v Kladně. Dům se dá využít také jako dvougenerační. V přízemí domu se nachází 2 pokoje, kuchyň, koupelna, samostatné WC, spíž a vstup do sklepa a na zahradu. Ve druhém nadzemním podlaží jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna, samostatné WC a veranda. Obytná plocha domu je 250m2. Na půdě jsou vysoké stropy, je proto možné udělat ještě další obytné pokoje. Rodinný dům je v původním udržovaném stavu. Nábytek je součástí nabídky, ale na přání kupujícího je možné dům i vyklidit. Před 20 lety se dělali nově v domě inženýrské sítě. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Na zahradě, která má 693 m2 a je situována za domem, je garáž a zahradní domek. Výhodou může být také vlastní studna na pozemku. Pozemek má rozlohu 996m2, zastavěná plocha z toho činí 303m2. Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost. Rád Vám zajistím prohlídku této nemovitosti. Realitní agenti prosím nevolat!

I offer for sale a well mantained family house (250m2) in Brezinova street in Kladno. The property is situated in quiet residential area of Kladno, public facility and public transportation very well reachable. Home has 2 floors, on each are 2 bedrooms, one kitchen, one bathroom, toilette and pantry. The house has cellar and on the top extra space which can be recontructed. Spacious garden offer great space for relaxation. The total area of the offered property if 996m2. For questions in English or German please call 737-105021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440242
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha996
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.