Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 61 m² bez realitkySvatavina, Praha - Liboc

Rezervováno
Svatavina, Praha - LibocČástečně vybaveno
Cena3 260 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 826 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej přímo od majitele.

Nabízím Vám ke koupi světlý prostorný byt 2 + 1, 61,1 m² + dva sklepy, malá předzahrádka, OV, ul. Svatavina 516, Praha 6 – Liboc. Cihlový dům se nachází v klidném prostředí atraktivní lokality, vyhledávané pro svou bezprostřední blízkost Přírodní rezervace Divoká Šárka (přes ulici), rychlou dostupnost centra města zajišťuje zastávka metra trasy A Nádraží Veleslavín.

Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží (zvýšeném přízemí) z celkových 4NP rekonstruovaného domu bez výtahu. Byt je po částečné rekonstrukci a je vhodný k úpravě dle požadavků nového vlastníka. Součástí bytu jsou vkusně renovované dřevěné parkety v obývacím pokoji (22,7 m2) a ložnici (15,34 m2) -orientace na jih s výhledem do zeleně, plastová okna, plastové stoupačky, nová elektroinstalace, rychlý internet (optický kabel), koupelna s vanou (2,9 m2)- dlažba, zbylé povrchy- PVC, toaleta samostatně s oknem ven (1,28 m2), kuchyň s původní linkou a plynovým sporákem (10,08 m2), předsíň (7,9 m2), spíž s oknem ven (0,9 m2), sklep a sklepní kóje. Topení a ohřev teplé vody je ústřední dálkové. V bytě jsou umístěny dálkové měřiče tepla a vodoměr (teplá, studená voda).

Měsíční náklady za byt pro 2.os. cca 5 000,- Kč (fond oprav, teplo, teplá voda, vodné, stočné, úklid, odpad, osvětlení, ostatní provozní náklady) + spotřeba plynu a el. energie.

SVJ hospodaří bez úvěru, dům z roku 1954 je ve velmi dobrém stavu a prošel rekonstrukcí stoupaček, společných prostor, střechy (2013) a zateplení bočních zdí (2015), je průběžně udržován, společné prostory jsou čisté, k dispozici společná vytápěná uzamykatelná sušárna a kočárkárna v suterénu domu. Energetický štítek budovy G / po zpracování bude upřesněn.

Byt se prodává nevybaven pouze s kuchyňskou linkou, možnost zanechání staršího vybavení dle domluvy.

Parkování před domem. MHD 2 minuty chůze. Skvělé spojení denní i noční, autobusy na Kladno. Letiště 10 min.

Občanská vybavenost je v místě- nákupní centrum Šestka, Kaufland, Billa, Obi, Hornbach, ZŠ, MŠ, FTVS UK, pošta, lékaři, policie, MHD, restaurace, knihovna, McDonalds. Naproti domu je anglická škola Prague British School.

Přírodní rezervace Divoká Šárka, park Hvězda a blízký areál Ladronka nabízejí výborné možnosti sportování a relaxace.

Ihned volné!

Cena je vč. DPH, zahrnuje veškeré poplatky a právní servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440338
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.