Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitky

Vhodné ke spolubydlení
Čáslavská, Praha - VinohradyVybaveno • Balkón

Měsíční nájemné8 000 Kč

Základní nájemné6 500 Kč
Poplatky za energie1 500 Kč
Vratná kauce6 500 Kč

Ahoj, hledám spolubydlící (jednoho člověka) na alespoň půl roku od 1. února 2018. Nabízím neprůchozí pokoj o velikosti asi 18 m2 v bytě 3+1 o velikosti 85m2 . Byt i pokoj jsou plně vybaveny. Pokoj je světlý s velkým oknem a zabudovanou skříní. V pokoji je kromě toho také postel a stůl se židlí. Byt je několik let po rekonstrukci. K použití jsou také pračka, myčka, lednička nebo balkon. Cena - 6500 Kč za měsíc + 1500 Kč zálohy na energie.

V bytě nyní bydlím jen já a to v samostatném neprůchozím pokoji. Prosím, pokud máš zájem, napiš mi něco o sobě, jaká jsi, co máš ráda a co nemáš, cokoliv tě napadne. Na oplátku ti pak napíšu zase o sobě. Základ - jsem normálně pracující, je mi 28, občas chodim na tenis, občas do hospody a občas jen tak ven..:) Tak se budu těšit! :)

Hi, I am looking for a flatmate (one person) for at least 6 months, the room is available from 1.2.2018. It is a separate room of approx. 18 m2 in a 3+1 flat of 85 m2 (two bedrooms, a living room, kitchen and a balcony). The flat and the room are fully furnished. The room is light, with a large window. There is also a huge built-in closet, a bed and a desk. The flat was reconstructed a few years ago. The flat includes a dishwasher, washing machine and a fridge. Price – 6500 Kč per month plus 1500 Kč energy fees.

In the flat there is only me living – in the other separate bedroom. If you are interested, please tell me something about yourself, what are you like? What do you like to do and what you don’t like to do? Anything… In return I will tell you something about me as well. The basics - I am 28, working full time, sometimes I like to to play tennis, sometimes I go to a pub or just out..:) I am looking forward meeting you! :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440434
Dispozice3+1
Dostupné od19. 9. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha85
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google