Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 108 m² bez realitkyKrasnojarská, Praha - Vršovice

Krasnojarská, Praha - Vršovice
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 889 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prazdnej Byt pred rekonstrovany, 3 ložnice, kuchyň, jídelna, velký obývací pokoj, spousta úložného prostoru aj sklep, WC, koupelne a 2 balkony (jeden do ulice a jeden na zadní nádvoří)

Druzstvo pořadpracuje na zlepšování společných prostor

Budova nabízí krásné soukromé nádvoří jen pro obyvatele družstva, která zahrnuje dětského hřiště s trampolínou, a pergola

výtah a chodby budou renovované v leta.

Perfektní sousedství; Vršovice je klidné, bezpečné oblasti v blízkosti dobrých škol, Eden fotbalové arény, 24-hodinová Tesco Eden nákupní centrum a mnoho dalších pěkných obchodů jen pár kroků, s výbornou dostupností do centra města s tramvají 5, 6, 14,22, 24 a noční tramvaje 52, 55, 57, 59

Tento byt je ideální pro rodiny s malými dětmi a domácími mazlíčky, nabízí dostatek prostoru a velkou komunitu, sousedé v domě jsou velmi přátelští a je vyhledávanou lokalitou pro krajany stejně.

Empty flat for sale, before reconstruction, you can design it as you like.

Features: 3 bedrooms, kitchen, dining room, big living room, plenty of storage space in the flat as well as a cellar area, toilet, bathroom and 2 balconies (one to the street and one to the back courtyard)

Building management is constantly working on improving the shared areas

The Building offers a lovely private courtyard only for residents of the cooperative which includes a childrens play area with a trampoline as well as a gazebo to be ready by spring, also the elevator and hallways are being renovated and will be fresh by summer.

Perfect neighborhood; Vrsovice is quiet, safe area close to good schools, Eden football arena, 24 hour tesco, eden shopping center and many other nice shops just steps away, with great connection to the center with trams 5, 6, 14,22, 24 and night trams 52, 55, 57, 59

This flat is ideal for families with young children and pets, it offers plenty of space and a great community, the neighbors in the building are all very friendly and is a popular location for expats as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440584
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha108
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.