Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyFranze Kafky, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský kraj

Franze Kafky, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o družstevní byt v atraktivní lokalitě ulice Fr.Kafky.Celková plocha bytu činí 80 m2. Bytová jednotka je nabízena včetně kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči a na míru zhotovenými skříněmi v předsíni a v dětském pokoji.Podlahy pokrývají v pokojích plovoucí podlahy,v kuchyni,koupelně a wc dlažba a v předsíni linoleum.Okna situovaná va východ,jih a západ jsou plastová se žaluziemi.Byt je dispozičně velmi pěkně řešen počínaje vstupní prostornou chodbou,dvěma oddělenými pokoji a jedním velkým obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem.Koupelna i toaleta jsou samostatné.Ústřední dálkové topení, nízké náklady na bydlení jsou výhodou.K bytové jednotce náleží vlastní sklep a možnost využití společné kočárkárny a sušárny.Celý byt působí vzdušně a komfortně.

Bytový dům,ve kterém se byt nachází je pravidelně udržován,je zde zajištěn pravidelný úklid a chodby jsou světlé a prostorné.

Bezproblémové parkování před domem. V bezprostřední blízkosti je zastávka MHD, škola, školka, restaurace, nová poliklinika včetně možností kulturního a sportovního vyžití, nákupní centrum. V pěší dostupnosti je autobusové a vlakové nádraží, nová pěší zóna vhodná k příjemným procházkám. Do centra města 30 min. procházkovou chůzí, autem 5 min. Jedná se o příjemné bydlení v jedné z nejčistějších ulic v Mariánských Lázních.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440763
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.