Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyJežkova, Praha - Žižkov

Ježkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nádherný zrekonstruovaný byt. 2+kk v cihlovém domě, s jednou ložnicí, obývacím pokojem, koupelnou a kk v nejžádanější části Prahy! Byt je možné koupit zařízený. Má novou kuchyňskou linkou a se spotřebiči, video-projektorem set-up pro sledování televize nebo filmů. Má přirozené osvětlení, a to jak v obývacím pokoji, tak v ložnice kde je krásný výhled na severozápade. Je možné sledovat ohňostroj o státních svátcích z postele ;-) Byt je dobře izolován.

Dům se nachází jeden blok od Riegrových sadů s výhledem na Prahu, a jen 3 minuty chůze na náměstí Jiřího z Poděbrad s jeho populárním farmářským trhem. Lokalita je na pomezí Žižkova, kde se dají využít možnosti pro noční život, a Vinohrad, kde je nespočet nákupních možností. Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od centra města, hlavního nádraží, a D spojení na letiště.

Interiér budovy je čistéý a dobře udržovaný, s novým výtahem, pěknou zahrádkou s lavičkami. Sklep je v suterénu.

Velkou výhodou jsou nížší popplatky, díky súponzoringu od O2, což znamená menší poplatky 1500 CKZ / měsíc + 1500 za energie.

Gorgeous renovated flat with one bedroom, living room, kk in the most desirable part of Prague! The flat can be purchased clear or furnished. It has new kitchen and appliances, and is wired for cable and has a projector set-up for watching TV or movies. The flat receives excellent natural lighting as the living room faces a square and the bedroom windows have a nice view to the northwest. It is possible to watch fireworks on national holidays from bed. The flat is also well-insulated on the 5th floor of a traditional brick building.

Located a block from Riegrovy Sady park with its views of Prague, and just a 3-minute walk to the Jiriho z Podebrad square with its popular farmer's market. The edgy Zizkov quarter to one side is full of great nightlife while upscale Vinohrady to the southwest offers a plethora of restaurants and boutiques. The flat is located within walking distance of the city center, main train and bus station, and with a direct green line connection to the airport. You can be anywhere in Prague or the world easily while enjoying the best residential atmosphere Prague has to offer.

The interior of the building is clean and well maintained, with a new lift and storage closets in the basement. There is street parking and the building owns a huge portion of the courtyard that was purchased from surrounding buildings. The garden is landscaped, with benches and a barbecue. A huge advantage of this building is the fact that a cellphone tower is located on the roof, meaning the common costs are partly sponsored by O2, bringing down common charges to 1500 CKZ/month + another 1500 for your own energy consumption. Neighbors are polite and the area is very safe.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440842
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.