Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 400 m² bez realitkyRačice - Račice u Štětí, Ústecký kraj

Račice - Račice u Štětí, Ústecký krajVybaveno
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Venkovská usedlost nacházející se na okraji obce Račice, 55 km od Prahy (asi 45 minut jízdy autem po dálnici D8), pouhých 10 km od chráněné krajinné oblasti Kokořínsko a pár minut chůze od umělého vodního kanálu pro veslování a rychlostní kanoistiku (Labe aréna Račice).

Ucelený soubor budov z konce 19. století, moderně zařízený a vkusně zrekonstruovaný v romantickém slohu „ala Provence“, vybavený vkusným a stylovým nábytkem, připravený k okamžitému užívání. Nemovitost nabízí několik možností využití: poklidné stylové bydlení, plnohodnotnou rekreaci, nebo organizaci společenských událostí se zázemím pro zajištění občerstvení a ubytování.

Starostivě udržovaná usedlost na pozemku 3.577 m2 skýtá soukromí v uzavřené zahradě se vzrostlými stromy, s vlastní vodní plochou (452 m2).

Hlavní budova: 6 ložnic, s 15 lůžky, 2 kuchyně, 4 koupelny + WC, společenský prostor s krbem pro 12-18 hostů, pracovna, zázemí pro případný personál.

Rotunda: románská kamenná stavba s kruhovým půdorysem a šindelovou střechou, ve které je vybudována originální ložnice. Hluboké kamenné základy rotundy se nabízí například k vytvoření jedinečné soukromé vinotéky..

Bývalá sušárna chmele: majitel může poskytnout projekt dalšího samostatného bydlení v zeleni s výhledem do korun stromů a na vodní plochu. Ve věžičce původní sušárny v podkroví možnost zařízení dalšího originálního pokoje/ložnice.

Venkovní posezení s krbem pod sušárnou je prostorem, který může sloužit jako pohostinské zařízení, v současnosti využíván jako letní pracovna.

Stodola: z části kamenná a z části cihlová samostatně stojící stavba, veliký multifunkční prostor s ideou vysokých, téměř chrámových oken v přízemí ukrytých v zeleni, vhodný k využití jako ateliér či dílna (opravna veslařských lodí), či k výstavbě dalších 2 ložnic s koupelnami naproti sobě v 1. patře, s přístupem po vnitřním ochozu (majitel může poskytnout originální nápad řešení).

Na udržované zahradě parkového typu je příjemná atmosféra podporovaná vzrostlými stromy, popínavým břečťanem a kvetoucími rostlinami.

Hlavní dům je napojený na veřejný vodovod, kanalizaci a ústřední systém centrálního vytápění na biomasu v obci. V současné době je vytápěn podlahovým elektrickým vytápěním a/nebo historickými kamny.

Parkování je možné na pozemku, či ve stodole.

Zastávka vlaku na trase Praha-Hněvice je cca 5 minut chůze.

Další občanská vybavenost v okolí: obchod se smíšeným zbožím, restaurace s bowlingem, několik lokálních hospod a stánků s občerstvením hlavně na závodišti, kde celoročně funguje kantýna s rozvozem obědů, 5 km vzdálené fitness centrum a tenisové kurty v Roudnici n/L.

V 8 km vzdálené Roudnici nad Labem i v 1 km vzdáleném Štětí je několik obchodních center. Na veslařském kanále, na kterém se každoročně pořádá několik MS ve veslování a kaniostice (lze se např. zapsat do kurzů Dračích lodí) je on-line bruslařská dráha i možnost rybaření.

V Roudnici nad Labem je též sportovní letiště.

Obcí a vůbec podél Labe vede mezinárodní cyklostezka.

V okruhu cca 12 km se nachází několik romantických hradů a zámků: např. Zámek Liběchov, Zámek Libochovice, Zámek Mělník (s kostnicí), Zámek Nelahozeves, Zámek Ploskovice, Hrad Kokořín (architektura ve francouzském stylu) a další, Hora Říp s románskou rotundou sv. Jiří z 12. stol.

Realitky prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440869
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha400
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.